18 Mayıs tarihinde bir ürün aldık. Aldık dediğim de arkadaşlar hediye olarak almışlar bize. Yoksa evkur batağına asla saplanmazdım zaten

3 gün içinde teslim edilecek diyorlardı. Hadi pandemi falan derken bir hafta oldu arayan soran yok. Aradık haftaya geliyor diyor. Sonraki hafta arıyoruz. Ürün Gaziantep şubesinden çıktı yolda diyor. Mayıs sonu haziran başı civarı aradık. Yolda diyor hala. Dedim develerle mi taşıyorsunuz nasıl bir yol bu. Haziran'ın 15'i oldu arıyorum şubeye geldi dağıtıma çıkacak diyor.
Haziran 15! bugün Haziran'ın 23'ü bana diyor ki dağıtıma çıkacak. Bir de bana diyor ki biz sizi aradık bilgilendirdik zaten. Ne arayan var ne soran var. En son dayanamadım neredeyse bu ürün söyleyin gidip ben alıp geleyim. Siz beceremeyeceksiniz anlaşılan bunu. Kem küm gak guk...
Arkadaşlar 100-200 TL indirim bile olsa sakın bu firmadan hiçbir şey almayın. Hem ürün yok hem yalan söylüyorlar hem de parayı iade etmemek için oyalıyorlar geldi, indi, bindi, dağa kaçtı, yandı bitti kül oldu diye. Yani özetle bir şey ararken bu firmayı görürseniz hemen sekmeyi kapatıp yeniden açın
Eminim İtopya ile evkur İnternet'ten sipariş sorunları konusunda kapışır