Evkur faciası

Amazon TR hala ürün gamını genişletmedi. O yüzden her aranan bulunmuyor. O yüzden yine diğer bataklara düşmek zorunda kalıyoruz :D
Lanet olası federaller yine işimizi bozdu🤣 Ama eğer aradığım ürün Amazon TR’de varsa ve fiyat bana uyuyorsa pek başka yere bakmam bu dönemde onu anladım:)

Geçmiş olsun üzücü bir durum.
Çok sağol, başına gelmemesi dileğiyle.
Direkt internet üzerinden Pazar günü sipariş verdik hocam.
Hadi hayırlısı, inşallah sorunsuz geçer:)

Yeni ve daha vahim bir gelişme oldu🤣

Meğerse ürün ellerinde hiç yokmuş. Bir ayı aşkındır bizi sadece oyalıyorlarmış. Yok sisteme eklendi yok develerle Gaziantep'ten geliyor yok Üsküdar şubemize ulaştı. Hepsi yalanmış:) Bize diyor ki "mağazamıza gelin ürün bedeliniz karşılığında istediğinizi alabilirsiniz. sınırlamanız yok" diyor. Ve artık bardağı taşıran son nokta oldu ve cevabım: "sen benle t.şak mı geçiyorsun?". Artık arsızlık sınırını da aştılar. Bana diyor ki "beyefendi lütfen bu tarz konuşmalara gerek yok". Ben de kendisine "sen az önce bana öyle bir şey teklif etmedin tamam mı, git kafanı topla bir sigara iç, lavaboya git rahatla sonra beni tekrar ara"🤣En kısa zamanda para iademi ve onlardan kurtulmak istediğimi iletince de "o zaman merkez şubelerimizden birine gelip iade formu doldurmanız gerekiyor" diyor. "Cidden oraya gelmemi istiyor musun, senin olduğun merkez şube hangisi?" diye sordum ben de🤣 "Ben yetkililere iletiyorum talebinizi ve iadenizi" diyor bir de🤣 Kendisinden başka taleplerim de olacaktı eğer konuşmayı uzatsaydı:)

Tekrar tekrar söylüyorum. Siz siz olun sakın bu lanet firmaya bulaşmayın. Hem yalancılar hem utanmazlar. Mağazamıza gelin fikriniz değişir belki diyor bana:) Adamın tercihlerini değiştiricem gelsem haberi yok ya🤣
(Cinsiyetçi veya homofobi gibi algılanmasın sakın sinir haliyle işte:) Duyar kasmayın sakın:))

Yer arıyorlardı zaten böyle bir şeye:)

Şu anda en sağlam giden Amazon TR. Alacaksan araştır bir günde geliyor çoğu kargo ve çoğu özel kuryeyle geliyor ekstra para ödemeden.

En iyi kargo UPS kargo bence hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım. İsterse Zonguldak'tan getirsin isterse Ağrı Dağı'ndan en fazla 5-6 gün sürdü.

En iyi kargo UPS kargo bence hiçbir zaman sıkıntı yaşamadım. İsterse Zonguldak'tan getirsin isterse Ağrı Dağı'ndan en fazla 5-6 gün sürdü.
UPS evet biraz daha iyi ama işte her firma çalışmıyor maalesef onlarla. Kargo şirketleri zaten sorunlu bunun üstüne bir de satış firmaları sorunlu olunca dert üstüne dert çıkıyor resmen.

İnanır mısın bilmem ama İtopya kargoya vermiş benim ürünü. UPS Kargo ise bildiğim kadarıyla kaliteli. Şanslıyım sanırım 🤠
Şşşşhh... Hiç ses çıkarma nazar değmesin, nadir yaşanan bir durum bu🤣🧿

18 Mayıs tarihinde bir ürün aldık. Aldık dediğim de arkadaşlar hediye olarak almışlar bize. Yoksa evkur batağına asla saplanmazdım zaten:) 3 gün içinde teslim edilecek diyorlardı. Hadi pandemi falan derken bir hafta oldu arayan soran yok. Aradık haftaya geliyor diyor. Sonraki hafta arıyoruz. Ürün Gaziantep şubesinden çıktı yolda diyor. Mayıs sonu haziran başı civarı aradık. Yolda diyor hala. Dedim develerle mi taşıyorsunuz nasıl bir yol bu. Haziran'ın 15'i oldu arıyorum şubeye geldi dağıtıma çıkacak diyor. Haziran 15! bugün Haziran'ın 23'ü bana diyor ki dağıtıma çıkacak. Bir de bana diyor ki biz sizi aradık bilgilendirdik zaten. Ne arayan var ne soran var. En son dayanamadım neredeyse bu ürün söyleyin gidip ben alıp geleyim. Siz beceremeyeceksiniz anlaşılan bunu. Kem küm gak guk...

Arkadaşlar 100-200 TL indirim bile olsa sakın bu firmadan hiçbir şey almayın. Hem ürün yok hem yalan söylüyorlar hem de parayı iade etmemek için oyalıyorlar geldi, indi, bindi, dağa kaçtı, yandı bitti kül oldu diye. Yani özetle bir şey ararken bu firmayı görürseniz hemen sekmeyi kapatıp yeniden açın🤣

Eminim İtopya ile evkur İnternet'ten sipariş sorunları konusunda kapışır🤣
Hocam, kendimi şanssız bilirdim 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı