Tamam hocam istediğini al madem laptop almak istemiyon.Sordum işe yaramadığını söylüyor ve manyetiğini bozuyormuş.
Tamam hocam istediğini al madem laptop almak istemiyon.Sordum işe yaramadığını söylüyor ve manyetiğini bozuyormuş.
Tamam hocam istediğini al madem laptop almak istemiyon.
YükseltSordum işe yaramadığını söylüyor ve manyetiğini bozuyormuş.
Kart limiti yokmuş.
1sn başka bi siteye bakıyorum başka laptop inereceğim. Senetle taksit yapan bi siteBen demiyorum öyle diyor öyle mi diye size soruyorum.
Yükselt![]()
Hocam önerdiğimizi beğenmiyon biz ne yapalım?Ben demiyorum öyle diyor öyle mi diye size soruyorum.
Hocam önerdiğimizi beğenmiyon biz ne yapalım?
Su an kalbim hizli atmaya basladi bunu al ya da Evkur uzerinden hiçbir bilgisayar alma. O bilgisayara o kadar para verecegime o parayi yakarim daha iyi.
Elektronik: Ryzen 5 5600 ve RTX 4060 Ti sistem 22.000 TL
Fazla bir indirim degil ama Hero 5A RTX 4060 Ti 24K iken ve Hero 5A RTX 4060 20k iken 2K daha koyup Ti almak mantikli olabilir. Ve tabii bu sistemin de fiyati 24K idi ama 22K olmus. https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.