Evlenecek misiniz?

Şahsen çok istiyorum :) Hatta en azından 1 tane de kız çocuğum olsun istiyorum. Onu da foruma kayıt edeyim istiyorum, yanlış bilgilendirme yapsın banlansın; Konu dışında "Haksız yere banlandım" diye konu açsın istiyorum :D

Doğru insanı bulduğunuza inandığınızda evlilikten yana tek bir çekinceniz kalıyor; Maddiyat.
Maddiyatı sade bir evlilikle aşabileceğinizi sansanız da öyle olmuyor maalesef.
Ev alacak para olmayınca, evliliğin yükü ile biriktirecek fırsatı da ömür boyu yakalayamıyorsunuz.
Parası olan, evi olan evlensin diyorum kısacası. Asker'den dönünce nişan, 26 gibi de evlilik olur gibi görünüyor bana :) Düğünde GT630 takan mı dersin...

Son düzenleme:
Aslında şaka bir yana evlilik güzel bir şey. Evlilikten ziyade, çocuğunun olması daha güzel bir şey.

Cidden kim sevmez ki evliliği? Aylık bi' 6.000 TL gelirim olsaydı evlilikte isterdim, çocuk da isterdim.

"Para olmadan hiçbir şey olmaz." sözünün en çok yakıştığı konu, evlilik konusudur.

Ancak hiçbir zaman aylık 6.000 TL, 7.000 TL falan kazanamayacağım için, herhalde ölene kadar evlenmeyeceğim. Öldükten sonra da evlenmem. :D

Para yüzünden her saat başı karısıyla tartışan sayısız adam var. "Sonra alırız oğlum/kızım." diyen sayısız anne/baba var. Boşa işkence çektiremem kimseye. Benim için imkansızın ötesinde bir şey. Adam, kadın ve çocuklar için üzüntüden başka bir şey olmayacaktır. Zaten herkes, "Ulan keşke doğmamış olsaydım." kafasında.

Aslında şaka bir yana evlilik güzel bir şey. Evlilikten ziyade, çocuğunun olması daha güzel bir şey.

Cidden kim sevmez ki evliliği? Aylık bi' 6.000 TL gelirim olsaydı evlilikte isterdim, çocuk da isterdim.

"Para olmadan hiçbir şey olmaz." sözünün en çok yakıştığı konu, evlilik konusudur.

Ancak hiçbir zaman aylık 6.000 TL, 7.000 TL falan kazanamayacağım için, herhalde ölene kadar evlenmeyeceğim. Öldükten sonra da evlenmem. :D

Para yüzünden her saat başı karısıyla tartışan sayısız adam var. "Sonra alırız oğlum/kızım." diyen sayısız anne/baba var. Boşa işkence çektiremem kimseye. Benim için imkansızın ötesinde bir şey. Adam, kadın ve çocuklar için üzüntüden başka bir şey olmayacaktır. Zaten herkes, "Ulan keşke doğmamış olsaydım." kafasında.
Para konusunda bence çok yanlış düşünüyorsunuz, şahsen benim ailem çocukluğumda bir aralar ciddi derecede fakirdi. Yalan yok yani babamın işsiz kaldığı zamanları hatırlıyorum. Hatta o zamanlar bizim okulda fakir ailelerin çocuklarına yardım yaparlardı. İlk önce insanın kulağına güzel geliyor bu yardımlar, ama sınıfın içinde herkesin önünde isminiz okununca pekte güzel olduğu söylenemez. Keşke yapmasalardı demiştim ben içimden. Her neyse asıl demek istediğim tamam kabul çoğumuzun çok parlak hayatı yok zaman zaman çok kötü süreçler atlatmışızdır bir çoğumuz, ama bir kere bile keşke doğmasaydım, keşke yaşamasaydım dediğimi hatırlamam. Yani bilmiyorum gerçekten o kadar kolay mı vazgeçiyorsunuz hayattan?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı