Sizin için doğru eşiniz ile, okulda mı işte mi yoksa hiç ummadığınız bir yerde mi karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Veya bu yerlerde tanıştığınız insanlar, sizin için doğru eş mi onu da bilemezsiniz. Seçimleri iyi yapmaktan ziyade de şu olsun ki, hayatınıza gerçekten bir şeyler katan, sizi gerçekten seven insanları seçin. Sevgiye olan inancınızı kaybettirecek insanları sevmemenizi temenni ediyorum. Çünkü insanlar, aşık olacağı insanı seçemiyor. Evlilikte de aşk en önemli şey bana göre. Derler ya 'İki gönül bir olunca samanlık seyran olur'; bu söze inancınız hep kalsın. Doğru kişiye doğru şeyleri yaşatmamız ve onunla yaşamamız dileğiyle.
Ben 11.sınıf öğrencisiyim ve bir kadına aşığım. Evet ergenim ve çok gencim. Yaşadığım şeyler basit bir ergenlik mevzusu kimine göre. Ancak şunu dile getirmeliyim ki arkadaşlar; sevmenin yaşı yok. Bu yüzdendir ki sevdiğiniz insanın yaşından ziyade sevginizin ve sevdiğiniz insanın sizin için hakikat olmasını isteyin. Ben şu an aşık olduğum kadınla evlenmek isterdim. Ancak şimdi değil. Yaşımızı aldığımızda, artık bir şeylerin zamanı geldiğinde, okullarımız bittiğinde, hayatın gerçekten farkında olduğumuzda ve birbirimize gerçekten inandığımızda, onun benim olmasını çok isterdim.
Bu hayat yalnız olmaz be.