Evlenmek İstemiyorum Neden?

Bu mesele aslında herkes için ayrı ayrı düşünülmesi gereken bir konu. Mesela ben 40 yaşından erken evlenmem ve özellikle yurtiçindeki birisiyle evlenmem. Neden derseniz ise bekârlık sultanlıktır derler. Bekâr birisinin ailesi dışında hesap vereceği, isteklerini zorunlu olarak yerine getireceği hiç kimsesi olmaz. Kimseye bakmak zorunda değildir. İsterse oyun oynar, isterse maç izlemeye gider, isterse güzel bulduğu bir kadınla bir gece geçirir (Bayan arkadaşlara şimdiden özür dilerim :(.). Ancak evlenince karısına, doğacak çocuklarına bakmak zorundadır. Karısı hasta olunca mutlaka hastaneye götürmek zorundadır. Eğer maç izlemeyi sevmiyorsa maç gününü kocasına zehir eder (Sevgiliyken asla belli etmezler.). Bir de 2 günün biri "Bugün y günü. Nerede çiçek! Sen hiç centilmen değilsin. Eskiden böyle değildin!" demeler. Özellikle milletimizin kızlarında bulunan trip sorunu var. Tribe ben asla katlanamam. Erkekler olarak kızların kölesi değiliz. Eğer öyleysek kölesi olalım. Bir de dedikodu yapmalar var. Yav abi bana ne x kişinin şuyundan buyundan. Şu telefon karıştırma durumunu ise hiç anlamam. Madem güvenmiyorsun kocana niye hala evlisin? Kocası aldatıyorsa bile kocasına suç bulmayıp 2. kadına "Sen benim kocamın aklını çeldin! Senin saçlarını eline vereceğim!" demek. Yani sorun kocasında değil 2. kadında. Şuan konuyu biraz dağıttım gibi duruyor ama bunların hepsi gerçekten çok bağlantılı şeyler. Bekârken ise evde oturup cipsinle beraber El Clasico izleyebileceksin. Eğer bekârsan El Clasico izleyebilirsin ama evliysen o an karınla uğraşıyor olabilirsin. Eğer fabrikada çalışan bir işçiyseniz ise zaten evlilikteki mutluluk şansınız %3 gibi bir şeydir. Neden derseniz ise kadınlar nedense millete 1kg makyajlı ve en son çıkan giyselerden giyen bir model gibi görünmek isterler ama bir türlü görünemezler. Olmayan güzelliğini makyajla ve giysiyle örtmeyi isterler -Güzellik asla önemli değildir önemli olan insanlıktır çünkü güzellik görecelidir ve Allah'ın yarattığı bir durumdur.- ve eğer sizin paranız yoksa "Dolabım bomboş. Şimdi düğüne gidecem ne giyecem ben! Şunu z'nin düğününde giydim. Bunu r'nin düğününde giydim. Bir şeyim yok işte!" diyip sizi deli ederler ve aile içi sıkıntılar oluşmaya başlar. Birgün siz işten aşırı yorgun bir şekilde gelirsiniz ve o gün iş arkadaşlarınızla hararetli bir şekilde tartışmış olursunuz ve o gün de ne olur? Karınızın yine uzaktan akrabasının düğünü çıkar ve kıyafet ister, fön ister. Kavga edersiniz, orta yol bulmaya çalışırsınız ama dinlemez ve sonra bıçaklarsınız. Haberlerde: Bir kadın cinayeti daha! İnsafsız koca karısını acımasızca bıçakladı." denir. Bekârken ise "Abi gelin bu akşam t,b ve c'yi de çağır. Halısahada sizi bir ezek." dersiniz.
Not: Burada bahsedilen insan tipleri genel olarak kastedilmiştir. Kimseye kişisel olarak hakaret etmez. Zaten böyle olmayan bayanlar sizi takdir ediyorum. Tam evlenilecek bayanlarsınız [emoji106].
Galaksi Not 2 :): @er36po abimiz sanırım evli ve bilgisayarlarla ilgili bir sürü çalışması var. Kendisinin tecrübelerini okumak isteriz.

Son düzenleme:
Bence bekar olmak evli olmaktan daha güzel üstelik günümüzdeki çoğu bayan egoist, trip atan, kıskanç ve feminist olduğu için evlenmemek daha iyi bana göre en güzeli bekarlıktır sorumluluk yok, özgürsün istediğin birçok kadınla romantizm yaşayabilirsin, çocuk bakmak, aile geçindirmek gibi işlerden uzaksın oh ne güzel bence bekar kalmak senin için daha iyi olacaktır.

Doğduğumdan beri bekardım ve bekar bir şekilde öleceğim inşallah:)

evli-bekar.jpg

Saçmalık tamamen. Boşandığında ayvayı yedin, nafakamı dersin, tazminat mı dersin hepsini ödeyeceksin. Bir de evlilik aşkı öldürür sözüne tamamen inanıyorum.
Yazdıkların mı yoksa yorumun mu saçmalık gidip geliyorum arada galiba yazdıkların saçma.

Evlenirken boşanmayı düşünmek niye, bağlılık sadakat var ise aşk ömür boyu da sürer.

Dediğim gibi yani 1-2 sene nişanlı kalıp evliymiş gibi her huyunu öğrenirseniz ve size uyarsa evlenmek güzeldir ancak biz erkeklerin bu isteklerine göre bayanlar çok az. Olasılık eğer Türkiye'deysen %1-0.5'dir ancak o olasılık tutarsa büyük bir aşk sizi bekler. Zaten evlenmeden önce boşanmayı düşündüğün biriyle niye evlenesin ki? Güven vermeyen kimseyle evlilik olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı