Evlilik teklifi yaparken ne söylemeyi düşünüyorsunuz?

Valla herhangi bir düşüncem daha doğrusu diyeceğim bir söz yok ya, ha ileride ne olur bilemem ama şuanlık böyle düşünüyorum, kendiliğinden akışına bırakıp olur gider işte çokta kasmayalım yani :D
Evlenemeyeceğim. :)
Neden o 'e' var arada hocam, merak ettim? Sebebi özel değilse açıklayabilir misiniz?

Eski eşime teklif etmemiştim olayın akışı o yöne doğru gitti. Zaten belli evleneceğimiz teklif etsem ne olur etmesem ne olur. Zaten 6 ay sonra aklı başına geliyo insanın ne b*k yedim ben diye düşünmeye başlıyosun. Allah yardımcısı olsun tüm evlenecek kardeşlerimin.

Eski eşime teklif etmemiştim olayın akışı o yöne doğru gitti. Zaten belli evleneceğimiz teklif etsem ne olur etmesem ne olur? Zaten 6 ay sonra aklı başına geliyor insanın ne b*k yedim ben diye düşünmeye başlıyorsun. Allah yardımcısı olsun tüm evlenecek kardeşlerimin.

Neden hocam?

Evilik parası olanın işi. Bu devirde o kadar masraf eidyosun gırtlağa kar borca giriyosun ayrıca kimseyi memnun edemiyorsun. Kirası, eşyası, mutfağı, kişisel bakımı, kuaförü, doktoru derken delik oluyo kocaman. Yaz geliyo bu sefer hatun çalışıyorsa iş arkadaşları gittiği yerleri anlatıyo biz niye gidemiyoruz muhabbetleri. Hafta sonları neden şuraya gitmiyoruz falan filan derken çok sevdiğin insan bir anda bitiyo gözünde. Sonra diyosun ki ben bir kez daha gelmicem dünyaya. başka bir tane daha ben yok. S*karım böyle hayata diyosun. Bu meyanda bütün sosyal aktiviten hayatın bitiyo çünkü gırtlağa kadar borç içindesin. Çünkü hatunu ailesi, çevresi, arkadaşları doldurmuş onu iste bunu iste diye. Bide özenmesi var onlar yapıyo niye bizde yapamıyoruz tarzında. 6 ay bir birlikteliğim oldu onda da aynı sorun. Sonra başka biriyle evlendim onda da aynı sorun. En son boşandım dünya varmış dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı