Evren mükemmel midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evrim dedikleri siyahileri köleleştirip saf ırk zırvalarıyla masum insanları katletmekten öteye geçemedi.
Hayatımda duyduğum en zırva sözler listesinde bu 1 numaraya oturdu. 10 dakikadır gülüyorum. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

İşin komedi kısmını açıklayayım merak edenler varsa diye; evrim düşmanı Katolik inancın neden olduğu "bu toplumlar İncil'de yoksa insan değildir" savıyla köleleştirilmiş/katledilmiş insanların suçunun evrime atılması. :D Yine saçma sapan fanatik ve dogmatik bir hareket daha aklanmış, bunun karşısında olan bilime ise çamur atılmış.

Daha çok bakar bu konuya. :D

Screenshot_2.png
 
Son düzenleme:
Ben ne zaman evrim yalan dedim şüphecilik veya kuşkuculuk ile bakıyorum.
Anlamadığın nokta evrimi kabul edip dinleri kabul edemezsin. Böyle bir lüksün yok. Sonra bunu dedim diye sen kimsin bana böyle bir lüksün yok diyorsun diye tepki gösteriyorsun. Hem inandığınız dine hakim değilsiniz, hem evrim hakkında bilginiz yok, sonra çıkıp ben evrime şüphe ile falan yaklaşıyorum diyorsun. Üzerine basa basa tekrar diyorum ilk insan diye bir kavram evrim literatüründe yok. İlk insan söylemi dinlerin kabul ettiği bir söylem.
 
Mükemmel değil, dengelidir.
Aslinda hic bir zaman tam dengede de degildir. Dengesizlikten dengeliye ebedi bir hareket var.
2 farkli obje tamamen ayni sicaklikta olamaz, surekli bir transfer soz konusu. Durgun suda bile molekuller hareket halinde ve ufak akintilar olusuyor. Karsi cikiyor gibi yaziyorum ama aslinda guzel bir noktaya degindigin icin acmak istedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı