Konu başlığına göre cevap vermiştim, ben de diyorum ciddi ciddi yalnız olduğunu mu düşünüyor Sosyal'de ki insanlar diye. Konu başlığı ve anket sorusu farklıymış. Şimdi arkadaşlar konuyu zaten okuduysanız şöyle söyleyebilirim. Sadece bir gezegende, yani dünyamızda bu kadar farklı yaşam formları bulunuyorken, boyutu bile ölçülemeyen farklı farklı galaksiler, farklı farklı gezegenler var iken, sadece bizim dünyamızda yaşam var demek, kimse üstüne alınmasın ancak bana saçmalığın daniskası olarak geliyor. Senin gezegeninden kat be kat büyük ve farklı gezegenler var. Sadece bizim gezegenimizde bu kadar çok, birbirinden farklı türler varken, diğer sayamayacağımız kadar çok olan gezegenlerde neden farklı türler olmasın? Yani olmama lüksü yok diye düşünüyorum. Evrende yalnız olduğunu düşünmek bence saçmalık. Mutlaka keşfedilmeyi veya keşfetmeyi bekleyen birileri vardır. Ya bizden çok zekiler ya da gelişmemiş, basit canlılar olabilir, ama mutlaka vardır. Umarım bu sorunun cevabını öğrenene kadar yaşarım.