Evrim Ağacının Kafile'ye Cevap Verememesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavşan taşa sürtünmüş, dağı sevdim demiş. Buna benziyor biraz bu olay. Muhattap almadılarsa, bir konuda yenilmiş mi olunuyor? Cahili yenmek imkansızdır. Hangi biriyle uğraşsınlar. Cevap verememek başka, cevap vermemek başkadır.
Sözler Köşkü amacı bilim olmayan bir kanal olmamasına rağmen hemen cevap veriyorlar. Kafile'nin amacı ise biraz daha bilimsel yaklaşım. Hatta önyargılı olmayıp bir videosunu izlediyseniz demek istediğimi anlarsınız. Ayrıca abone sayısı da az değil. Kafile'nin soruları veya yorumlarda çıkan sorulara cevap vermemeleri de bir hayli garibime gitti. Evrim Ağacı'nı eleştirdiği videolarda gerçekten büyük yanlış söylemlerin olduğunu ispatlıyorlar. Söyledikleri çelişkileri vs. tespit ediyorlar. Ön yargılı olmayıp bir kaç videosunu izleyin.
 
Evrim Ağacı, Sözler Köşkü kanalına cevap verirken bir daha bu tür videolarla uğraşmayacaklarını söylediler. Kafile dediğin kanalda Sözler Köşkünden farklı değil, ikisi de aynı Evrim hakkında yalan konuşan kanallar.

Evrim Ağacının işi gücü yok, ilk okul biyolojiyle bilgisiyle gelip tartışanlarla uğraşsın.

Hala anlamadığınız nokta şu, evrimi Youtube video çekerek çürütemezsiniz, sadece Evrim değil hiçbir bilimsel gerçeği video atarak çürütemezsiniz bunu anlamadınız mı hala. Adamların işi Youtube üzerinden para kazanmak, bunu da Evrim karşıtlığı yaparak yapma derdindeler.

Ayrıca Evrim Ağacını eleştiren videolar yayınladı ama hiç bir cevap gelmedi. Halbuki Sözler Köşkü'nün videosuna hemen cevap gelmiş.
Sözler Köşküne de cevap vermek zorunda değildi, herkese cevap vermeye çalışacaksa bu işin sonu gelmez. Bu kanallar bu tür yalan videolar çekmeye devam edecekler çünkü.

Adamlar bilim kanalı, bilimin boş kanallarla muhatap olma amacı yok.

Bir gün evrim çürütülecekse bu yine bilim adamları tarafından çürütülür. Youtube videosu çekenler tarafından çürütülmeyecek.

Hiçbir vasfı olmayan adamlar çıkıp video atarak Evrim çürütüldü, yalan diyorlar ve bunlara da inananlar var yazık gerçekten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı