Evrim gerçek mi?

• Konuyu başlatan 359149
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 157
  • Görüntüleme 16.793
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki yazılarımı okuyun derim.
Attığınız konuda size uygun dille bir açıklama yapılmış. Haklı çıktığınızı düşündüğünüz noktayı merak ediyorum.

Screenshot_1.png

Dinler ile evrim yalanlanamaz. "Bu kalemin bile tasarımcısı varken senin nasıl olmasın?" kafasından çıkın artık. Kur'an meâlini okuduysanız denk gelmişsinizdir, "Araştırın, okuyun ve okutun, ilim sahibi olun" der Kur'an. Tevrat da aynı şekilde. Hiçbir kutsal kitap direkt hedef olarak evrimi yalanlamıyor.
Din ile ilgili yorum yapmayı bırakalım arkadaşlar. Felsefe kategorisinde açılmadı konu.

Öyle bir yazmışsınız ki sanki farklı farklı insanlar evrimi farklı farklı şekillerle kabul ediyorlar, mezhepler gibi. Bu yanlış, bazı insanlar evrimi tam bilmeden üzerine konuşuyorlar. Bu da karşıdaki tarafı yanlış düşüncelere itiyor.

Maymuna benzeyen atalardan değil, direkt maymunlardan geldik. Çoğu insanın "İnsanlarla maymunların sadece ortak atası var." dediğini duymuşsunuzdur, bu bir yanlış bilgidir. İnsanlar, maymun olan atalardan evrimleşmiştir.

Böyle bir şey de yok. Bunu diyeni nereden buldunuz merak ediyorum, tanışmak isterim.
Okuduysanız küçük bir şaka vardı sonra ortamı yumuşatmak için. Şaka insanların boşluğuna gelsin diye kafa karıştırmak amacıyla yazdım ilk baştakileri.

Bir kısım gerçeklikleri var ama maymundan insan olduk demiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı