Evrim ile Hristiyanlık çelişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyninin %2.5 oranını kullanabilen bir varlıksın sadece. Bu sınırı aşmana izin verilmiyor.
Bilim adamları bunuda söylüyor?
Sen sadece inanmak zorundasın yorumlayabilecek bir seviyede değilsin.
O seviyede insanlar zaten Evrim'in saçmalık olduğunu. Hiç bir şeyin kendi kendine oluşamayacağını ve değişemeyeceğini insan anatomisine ve DNA yapısına baktığında bunu söylüyor. Belki duymuşsunuzdur. Ateist bir bilim adamı insan anatomisini incelerken öyle şok'a girmiş ki bu kendiliğinden oluşabilecek bir tasarım değil demiş. adam Ateist olduğu halde bunu söylüyor. Hani sana bana laf düşmez.

Savunduğun mucizelerin kanıdı maalesef yok.

Ayrıca beynimizin % şu kadarını kullanıyoruz muhabbetş de hikaye.

Semavi dinlerin hepsi Adem ve Havva'nin cocuklarinin ensest iliski yoluyla kardes kardesi duduklemesi sonucu dunyaya yayildigimizi iddia eder. Bu da acikca evrime terstir.

@ProximusTwo
Kardeşim o zaman Allah izin vermiş sonrasında ise yasaklamış. Bunun Ensestlikle bir alakası yok.
Hani bilmediğini farz ediyorum.

Kendiliğinden oluşmuyor zaten maymundan evriliyor.
Maymun neyden evriliyor?

Maymun neden evriliyor?

Kısa zaman diliminde ve küçük çapta meydana gelen değişimler mikroevrim olarak tanımlanırken, büyük değişmeler (yeni bir tür oluşumu) makroevrim olarak tanımlanır.

İnsanın evrimi makroevrimdir ve milyonlarca yıl sürmüştür.

Kardeşim o zaman Allah izin vermiş sonrasında ise yasaklamış. Bunun ensestlikle bir alakası yok.

Maymun neden evriliyor?

Dediğim gibi, evrime inanan bir insan değilim sadece evrimcilerin çoğu böyle olduğuna inanıyor, evrimi pek araştırmadığım için bu konuda bir şey diyemem.

Dediğim gibi, evrime inanan bir insan değilim sadece evrimcilerin çoğu böyle olduğuna inanıyor, evrimi pek araştırmadığım için bu konuda bir şey diyemem.

İnanmadığın halde yaklaşımın gayet güzel. En azından bu arkadaş gibi hem bilgisiz hem de her şeye yorumu olan tiplerden değilsin. :)

Kardeşim o zaman Allah izin vermiş sonrasında ise yasaklamış. Bunun Ensestlikle bir alakası yok.
Ensest demek yakin akrabalar arasinda gonullu ya da gonulsuz cinsel iliski demek. Birisi izin vermis ya da vermemis fark etmeksizin kardes kardese yasanan iliskilerin hepsi ensest olur. Hani bilmedigini farz ediyorum. Gece gece ne konusmussun be.

Ensest demek yakin akrabalar arasinda gonullu ya da gonulsuz cinsel iliski demek. Birisi izin vermis ya da vermemis fark etmeksizin kardes kardese yasanan iliskilerin hepsi ensest olur. Hani bilmedigini farz ediyorum. Gece gece ne konusmussun be.

Hiç sorma be. Çok konuşuyor boş konuşuyor. İçi boş davul gibi çok ses çıkarıyor. Söylediklerinin bilimsel bir açıklaması yok. Kendisi bile doğruluğundan emin değil. Kulaktan dolma bilgilerle bizimle konuşuyor.

Maalesef okullarda böyle saçmalıkları öğrettiklerini biliyorum.
O kadar eskiyi nasıl bilebiliyorsun?
En baba milattan önce 10.000'i bilebilirsin. Daha eskisini nasıl bilebilirsin?
Hiçbir varlığın o kadar uzun süre herhangi bir bir kalıntısı kalamazki. Adam götüyle söylüyor sende inanıyorsun buna.
Çünkü inanmak istiyorsun.

Öncelikle küfürlü konuşma terbiyeli ol.
En basitinden fosil örnekleri. Arkeolojiden bihaber arkadaşım.

1701046066208.png

okulda hiçbir zaman evrimle alakalı birşey duymadım ki senin dediğini ele alırsak o zaman islamiyetteki her şeyi yalanlamış oluyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı