Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman diyeyim;

"Bilim bana göre saçmalık, boş iş, Allah (c.c.)'yi yok etmeye çalışanların oluşturduğu safsata." diyeyim?

Bana göre?
Saygı duyarım, sizin fikriniz sonuçta, hiçbir fikir gerçek her neyse onu değiştirmez.

Tamam işte o ayetler zaten Kuran'ın bir parçası ve o ayetler de dahil olmak üzere Kuran'ın doğru olduğunun kanıtı nerede?
Onca islam alemi boşuna mı inanıyor. Halife döneminden gelen Kuran'lar ile bugünkü Kuran da aynı. Görmek isteyene her yerde kanıt mevcuttur.

Bu sadece inançlı insanlara göre bir kanıt bunu bilim ile açıklayabilir misin?

Bazen dualarımız falan gerçekleşiyor ya da tam ihtiyacımız olduğunda Allah bir şekilde yardım ediyor bence bu kanıt Allah tarafından yaratıldığımızın bir kanıtı olabilir. Bu kadar maymun olmak isteyen varsa olabilir :D

Saygı duyarım, sizin fikriniz sonuçta, hiçbir fikir gerçek her neyse onu değiştirmez.
Gerçek ve uydurma arasında da fark vardır. Tek gerçek Allah(c.c.) ve Elçisi Hz. Muhammed (s.a.v.)'ın gönderdiği Kuran-ı Kerim'dir. Bilim konusuymuş, uzatmanın manası yok. Görmek istemeyene önüne yığsan görmez. Iyi akşamlar.

Mesela milyonlarca hatta milyarlarca kişi 2+2'nin 5 ettiğini bir ağızdan söylese bu kanıt mı oluyor?
Ama demiyor.
Islam, bilim dini değil mi?
Değil. Çeşitli hikayelerin anlatıldığı bir kitap. Daha çok kişisel gelişim kitabı. Bilim, somut olayları anlamlandırmaya çalışır, soyut olanı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı