Bundan yaklaşık 6-7 ay önce Excalibur G770 model laptop aldım. Eski bilgisayarımdan kalan fareyi bağladım ara ara donma sorunları yaşıyordum. Kablosu da deforme olmuştu yeni fareye geçtim. Lenovo Legion M300s fakat bunda da yaklaşık 1 ay sonra donma takılma sorunu gözlemledim. Bugün ise Star Wars izliyordum touchpadi kullandım fakat ara ara donduğunu ve hareket etmediğini fark ettim. Daha önceden de kullanmıştım yine touchpadte takılma olmuştu şimdi ise yeni bir fareye geçeceğim. Logitech'in kablosuz bir versiyonu fakat korkum şu eğer laptopta böyle bir sorun varsa paramın boşa gitmesi. Sizce ne yapayım garantiye mi göndereyim yoksa yeni fare mi alayım?
Garanti RAM fiyatından daha fazla para alır, gerek yok kendiniz açmayı bilmiyosanız bir bilgisayarcıya taktırın ben mesela 200 liraya taktırdım 8 GB RAM daha, garanti 1.250 TL istemişti benden. ( RAM dahil değil sadece takma için.)
Garanti RAM fiyatından daha fazla para alır, gerek yok kendiniz açmayı bilmiyosanız bir bilgisayarcıya taktırın ben mesela 200 liraya taktırdım 8 GB RAM daha, garanti 1.250 TL istemişti benden. ( RAM dahil değil sadece takma için.)