Excalibur G870 nasıldır?

Batarya performansı Max 1,5 saat. Ekran değerleri, sistem tepki süresi çok kötü. Cihazın termal yönetimi aşırı kötü.
Batarya performansının öyle olması normal, giriş seviyesi modellerdede genelde zayıf panel kullaniliyor, soğutmasıda idare eder bir durumda. Taşa tutulan düzgün videoda göremedim zaten cihazın adamakıllı incelemeside az.

Batarya performansının öyle olması normal, giriş seviyesi modellerdede genelde zayıf panel kullaniliyor, soğutmasıda idare eder bir durumda. Taşa tutulan düzgün videoda göremedim zaten cihazın adamakıllı incelemeside az.

Jarrods tech yılın en kötü laptopu ilan etti.(ürünü kullanıyorsanız bireysel algılamayın.)

Jarrods tech yılın en kötü laptopu ilan etti.(ürünü kullanıyorsanız bireysel algılamayın.)

Jarrod Aorus 17'yi test etmiş ve sonundada belirttiğini görmüşsunuzdur, "tercih edilebilir fakat elbette daha iyi seçenekler vardır " Türkiye şartlarında bu fiyat bandında pek olmadığıninda farkindayizdir umarım.

Hocam adam yılın en kötü laptopu seçti diyorum. Adamın tek videosunu izlemiş diretiyorsunuz.

Adamin tek videosunu izlemedim :D takip ediyorum zatende bunun önemi mi var :D adamın kötü seçtiği videoda kendisi öyle belirtiyor, madem dediklerini baz alıyorsun onu da baz alman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı