Excalibur G900'de oyunlarda düşük FPS oluyor

sweetc4n

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Excalibur G900 RTX 3060, i7 11400, 16 GB RAM bir laptopa sahibim ve performans konusunda inanılmaz düşük performans alıyorum. İnternette gördüğüm tüm NVIDIA ayarlarını denedim sürücüleri silip tekrar yükledim her şeyi yaptım ama bir türlü düzeltemiyorum bu sorunu LoL'de 60 FPS Roblox'da 30 FPS'i bile gördüğü oluyor Valorant'ta da 60-70 FPS gibi gidip geliyor yani bu sisteme göre böyle FPS'ler görmek normal değil diye düşünüyorum.

macunu servis kendisi değiştirdi
Hocam ben bilgisayarcılara yaptırdım, ben G870 kullanıyorum bir de o sıralar GOW ragnarök oynamıştım laptopun bir kusurunu görmedim çok şükür ama son kısımlarda laptop donmaya başladı dayanamayıp içini açtım macunun halini görünce şok oldum götürdüğüm bilgisayarcı şehrimin en bilindik ucuz olmayan bir dükkanıydı siz düşünün. Kaliteli macun alıp kendim sürmediğim sürece sürekli yaşadım bu problemleri. Servis zaten Casper genel olarak aşırı negatif eleştiriler alıyor macunundan da çok beklentiniz olmasın.

Kendim yapmadan önce bakımını başkasına yaptırdığımda cihaz 1 2 hafta serin çalışıyordu sonra pumpot yapıyordu sıcaklıklar tavan oluyordu. Sizin sorununuz sıcaklık mı ? Bilemiyorum ama o biraz kafamda soru işareti bıraktı.

Son düzenleme:
Aygıt Yöneticisi - görüntü bağdaştırıcıları.

Bu kısımda Intel vs. varsa hepsini devre dışı bırakıp yeniden başlatın bir de böyle deneyin.

Dediğiniz işlemi yapıp LoL'e girdim ve antrenman modundayım FPS 04 ekran kartı yokmuş gibi bir şey resmen Alt Tab yaptığımda 60-70FPS oluyor sadece.

Hocam ben bilgisayarcılara yaptırdım, ben G870 kullanıyorum bir de o sıralar GOW ragnarök oynamıştım laptopun bir kusurunu görmedim çok şükür ama son kısımlarda laptop donmaya başladı dayanamayıp içini açtım macunun halini görünce şok oldum götürdüğüm bilgisayarcı şehrimin en bilindik ucuz olmayan bir dükkanıydı siz düşünün. Kaliteli macun alıp kendim sürmediğim sürece sürekli yaşadım bu problemleri. Servis zaten Casper genel olarak aşırı negatif eleştiriler alıyor macunundan da çok beklentiniz olmasın.

Kendim yapmadan önce bakımını başkasına yaptırdığımda cihaz 1 2 hafta serin çalışıyordu sonra pumpot yapıyordu sıcaklıklar tavan oluyordu. Sizin sorununuz sıcaklık mı ? Bilemiyorum ama o biraz kafamda soru işareti bıraktı.
sıcaklık konusunda sorunum yok cihaz serin

Macunu servis kendisi değiştirdi.

2-3 ay öncesi de düşük performanstı zaten ama bu kadar değildi boşuna denemiş olmaz mıyım yine.

Laptop, işlemci gücünü LoL, Valorant gibi oyunlarda tam kullanmıyor sorun bundan kaynaklanıyor. Laptopun Control centerinden yüksek performansa alin. Başlat ayarlardan güç planını yüksek performans seçin. Şu an laptopunuz dengeli modda çalışıyor olmali.

Laptop, işlemci gücünü LoL, Valorant gibi oyunlarda tam kullanmıyor sorun bundan kaynaklanıyor. Laptopun Control centerinden yüksek performansa alin. Başlat ayarlardan güç planını yüksek performans seçin. Şu an laptopunuz dengeli modda çalışıyor olmali.
control center yüksek performans'da güç planı da aynı şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı