Excalibur ya da Monster alınır mı?

Merhaba, After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum, bütçem 65-70K (+- esneyebilir) başlıkta belirttiğim markalarda istediğim özellikler var ama kararsız kaldım, yorumlarınız nedir? Farklı marka model tavsiyelerinizde olursa bekliyorum.
Ayni özellikler de başka bir marka bilgisayarin 4 de biri fiyatında olsun sayfasını acip incelemem bile. Saatlerce oyun oynamam diyorsanız zenbook tarzi ultrabooklari da araştırın derim.
 
İş için mi yoksa oyun için mi alacaktınız?

Peki önerdiğiniz bir marka/model var mı?

Kendi modeli önerecektim fakat satıştan kalkmış pek bilgim yok ama kendi seçmeni öneririm arka kasasına dikkat et çizgili olanlardan alma.
 
Merhaba, After Effects ve Premiere Pro kullanıyorum, bütçem 65-70k (+- esneyebilir) başlıkta belirttiğim markalarda istediğim özellikler var ama kararsız kaldım, yorumlarınız nedir? Farklı marka model tavsiyelerinizde olursa bekliyorum.

Modelin fiyatına göre hocam bi markanın tiryakisi ya da düşmanı olmamak gerek. Keza bu iki marka gelende fiyat yönünden alınabilir ürünlerde sunmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
70 k Monster ve caspera vermek enayilik hocam. ASUS MSI Acer gibi markalara yönelin.

ASUS çökme sorunlarında usta ona da 70k vermek enayilik. Bozuk cihazı bırak servisleri de kötü. 4bin TL monitör için dava açmaya çalıştım hakem heyeti onu haklı buldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Video kurgu,montaj/render işleri yapıyorum ve bilgisayarı yanımda gezdirmem gerekli çünkü müşteri ziyaretlerinde bulunuyorum ve çalışmak için hazır ofisleri kullanıyorum bulunuyorum.

@Aequitas233 @EfeAkkaya @Arda Türkcü @Bruz @eren28tr

Hocam attığım model iyidir RTX4070(140W)/i9 13900hx/32ram/2K ekran bir bakmanızı öneririm.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı