ASUS çökme sorunlarında usta ona da 70k vermek enayilik. Bozuk cihazı bırak servisleri de kötü. 4bin TL monitör için dava açmaya çalıştım hakem heyeti onu haklı buldu.
ASUS TUF ve ROG kullanıcısıyım en küçük bir sorun yaşamadım 2 yıldır.
ASUS çökme sorunlarında usta ona da 70k vermek enayilik. Bozuk cihazı bırak servisleri de kötü. 4bin TL monitör için dava açmaya çalıştım hakem heyeti onu haklı buldu.
Açıkçası ben hem oyun hem de dersler filmler için istedim ama gerçekten çok pahalı fiyat açısından mecburen ASUS Vivobook 15 almak zorunda kalıyorum. 16 GB RAM'e yükseltip kullanacağım.
Hocam attığım model iyidir RTX4070(140W)/i9 13900hx/32ram/2K ekran bir bakmanızı öneririm.
Evete herkese teşekkürler. Ekran kartında 4070'in altına düşmeyeceğiz ve RAM 32 GB ve üzeri olacak. Tavsiye linkler olursa beklerim
Notumu aldım teşekkürler, başka önerilerde gelirse karşılaştırıp değerlendireceğim.
O fiyat bandında Asus Rog Strix G16 modelini önerebilirimİş için mi yoksa oyun için mi alacaktınız?
Peki önerdiğiniz bir marka/model var mı?
Önerisi yapıldımı bilmiyorum bütçeyi 5 k aşıyor ama arada ki farka değecektir.
Ekranı 1080p ve işlemciden düşülmüş kaliteli bir 4080 modeli almak için 80K'lara çıkmak gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.