Exvega andromeda hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendi fiyat bandında oldukça başarılı, muadillerine göre daha avantajlı ucuz yollu bir seçenek.

Sorun derken nasıl bir sorun? Koltuğu bizzat kullanıyorum, soru sorabilirsiniz.
Bazı arkadaşların satıcı ile sorun yaşadığını okudum. Uzun kargo süreleri, bazı yanlış renkler parçalar v.s
 
Evet o yazıyı ben de okudum, bunun hakkında bir şey diyemeyeceğim.

Kargo süresi de oldukça kısaydı, ben opsiyon eklemesi yapmadan almıştım ve siparişin üstünden 1 gün geçmeden evimdeydi. 3-4 tane opsiyon eklerseniz (örneğin isim yazdırma) sürenin uzaması gayet normal, 1 haftaya kadar sarkabilir mesela. Opsiyonsuz alımlarda stoktan hızlı kargoluyorlar, en azından benim deneyimim böyleydi.
 
Merhaba hocam,

Ben ve bir çok arkadaşım exvega andromeda kullanıcısıyız. En kolay ulaşılabilir, en hızlı kargo yapan marka diyebilirim.

Ben xdrive, hawk, zio gibi markalarıda deneyimleme imkanı bulmuştum. Exvega'nın genel anlamda iskeleti hepsinden daha kuvvetli ve iyi. diğer markalar boru çerçeve yaparak ortasını boş bırakıyor, exvega'da iskelet aralıksız komple çelik.

Daha fazla malzemeye daha uygun fiyatlı ürün sunuyor. Yerli üretim yaptığı için olabilir. xdrive mesela çinden getiriyor.
 
Merhaba, ortalama 1 aydır kullanıyorum, bende forumda görüp almıştım.

Koltuğun siparişini çarşamba günü vermiştim cuma günü elimdeydi, kargo ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kurulumu gayet basit bütün detaylar gönderilen kağıdın üzerinde yazıyor. Sevmediğim tek yanı geldiği ilk hafta biraz kokuyor, koltuğun olduğu odayı havalandırırsanız bir sorun olmaz.

Onun dışında koltuktan memnunum şimdilik.
 

Geri
Yukarı