İnceleme Exvega andromeda oyuncu koltuğu

14.02.2023 tarihinde Exvega'nın andromeda modelini sipariş ettim. Modelin bazı inceleme videolarını izledim ve buna güvenerek sipariş ettim. Fakat sipariş verdikten sonra yorum olarak incelemeleri gördüm ve bu incelemelerin geneli siparişin geç gelmesi veya hiç gelmemesi hakkındaydı.
Bunun üzerine müşteri temsilcilerini aradım ve duyduğum endişeyi ona aktardım. Kendisi bana özel üretilen koltukların geç gelebileceğini, fakat benim seçtiğim koltuğun seri üretimde olduğu için 4-7 iş günü içerisinde kargoya verileceğini söyledi. Ben de kendisine ayın 24'ünde doğum günüm olduğunu söyledim ve o güne yetişip yetişemeyeceğini sordum. Müşteri temsilcisi ise bunu üretimdeki arkadaşlara ileteceğini söyledi ve telefonu kapattım.
Tabii yapılan incelemelerde müşteri temsilcilerinin sadece oyaladığını, birkaç gün sonra diyerek bu süreci sürekli uzattığını söylüyorlar. İade kısmı da en az o kadar sıkıntılı bir süreçmiş.
Bugün 20.02.2023 ve siparişim hâlâ “hazırlanıyor” sürecinde. İlerleyen günlerde siparişin durumunu size bildireceğim. Eğer siparişim gelirse onun da incelemesini yapacağım. Sizin de böyle tecrübeleriniz varsa anlatırsanız sevinirim.

Bugün 24.02.2023, yani benim doğum günüm. Siparişim hâlâ “hazırlanıyor” diye gözüküyor. Dün müşteri temsilcisini aradım ve bana bu hafta sonuna kadar kargoya verilecek dedi. Bakalım ne olacak. Fakat ben müşteri temsilcisinin sözüne pek güvenmiyorum.

Bugün 27.02.2023, en son müşteri temsilcisini aradığımda bana en geç bu hafta içi kargoya vereceğiz dedi fakat bugün pazartesi ve siparişim hâlâ “hazırlanıyor” şeklinde gözüküyor.

Bir daha müşteri temsilcisini arama zahmetinde bulunmadım, zaten insanları oyaladığı belli. İade süreci insanların dedikleri gibi sıkıntılı olmasa çoktan iade etmiş, üstüne 1000-2000 lira daha koyup çok daha kaliteli bir koltuk sipariş etmiştim.

Ürünü daha görmedim o yüzden kalitesiyle ilgili bir şey diyemeyeceğim fakat diyebileceğim şey eğer bu kadar beklemek istemiyorsanız kesinlikle o siteden alışveriş yapmayın.

Bugün 04.03.2023, bayağıdır bakmıyordum siteye, bir de baktım ki kargoya verilmiş ürünüm. Ürün gelmeyecek gibi bekleyince, ürün geldiği zaman şaşırıyor insan 😃

Son düzenleme:
Böyle yaparak anca müşteri kaybederler. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun, nice yaslara :).

Teşekkürler 🙂

Evet, bugün 06.03.2023 ve kargom elime ulaştı. Kurulumu normal geçti. Koltuğu az önce deneme şansım oldu ve size düşüncelerimi aktarayım.

Artıları:
-Koltuğun yastıkları yumuşacık ve çok hoşuma gitti.
-Masaj yani beklediğim gibi titreşim veriyor, hoş bir his veriyor.
-Ben ısıtmalı söylemiştim, ısıtması da güzel çalışıyor.
-Koltuk dik bir konuma gelebiliyor, yani oyun oynarken sırtımı yaslama ihtiyacım oluyor. Bunun için hoşuma giden bir özellik. Önceki sandalyemle oyun oynarken belim ağrıyordu.
-Kolları oynayabiliyor, zaten önceki sandalyemde de vardı. Yine de güzel özellik.
-Koltuğun açılması da gayet güzel, rahatlık hissi veriyor.

Eksileri:
-İki kol arası bir tık geniş olmuş, çok da önemli değil benim açımdan.
-Kargo süresi. Zaten bu süreç çoğu kişinin en çok hayıflandığı şey oluyor.
-Dikişleri fazla kaliteli değil, ama kötü de değil.
-Ben baş yastığını da titreşimli istemiştim, fakat baş yastığı titreşimsiz geldi. Onu da e mail atarak bildireceğim, gelişmeleri aktarırım onunla ilgili.

Genel olarak beğendim, rahat koltuk. 3 hafta falan sürdü gelmesi. Bu bir tık uzun bir süre ve sitede 4-7 iş günü içerisinde kargoya verilir diyor. Fazla vaktiniz yoksa başka markalar tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkürler 🙂

Evet, bugün 06.03.2023 ve kargom elime ulaştı. Kurulumu normal geçti. Koltuğu az önce deneme şansım oldu ve size düşüncelerimi aktarayım.

Artıları:
-Koltuğun yastıkları yumuşacık ve çok hoşuma gitti.
-Masaj yani beklediğim gibi titreşim veriyor, hoş bir his veriyor.
-Ben ısıtmalı söylemiştim, ısıtması da güzel çalışıyor.
-Koltuk dik bir konuma gelebiliyor, yani oyun oynarken sırtımı yaslama ihtiyacım oluyor. Bunun için hoşuma giden bir özellik. Önceki sandalyemle oyun oynarken belim ağrıyordu.
-Kolları oynayabiliyor, zaten önceki sandalyemde de vardı. Yine de güzel özellik.
-Koltuğun açılması da gayet güzel, rahatlık hissi veriyor.

Eksileri:
-İki kol arası bir tık geniş olmuş, çok da önemli değil benim açımdan.
-Kargo süresi. Zaten bu süreç çoğu kişinin en çok hayıflandığı şey oluyor.
-Dikişleri fazla kaliteli değil, ama kötü de değil.
-Ben baş yastığını da titreşimli istemiştim, fakat baş yastığı titreşimsiz geldi. Onu da e mail atarak bildireceğim, gelişmeleri aktarırım onunla ilgili.

Genel olarak beğendim, rahat koltuk. 3 hafta falan sürdü gelmesi. Bu bir tık uzun bir süre ve sitede 4-7 iş günü içerisinde kargoya verilir diyor. Fazla vaktiniz yoksa başka markalar tercih edebilirsiniz.

Merhaba, ürünü almayı düşünüyorum; yaklaşık 1 haftalık kullanım sonrasında izlenimleriniz nelerdir?

Merhaba, ürünü almayı düşünüyorum; yaklaşık 1 haftalık kullanım sonrasında izlenimleriniz nelerdir?

Öncelikle ürünün en sevdiğim yanı oyun oynarken belimi yastığa yaslayabilmek. Çünkü önceden oyun oynarken belim bir süre sonra ağrımaya başlıyordu. Kol koyma yerleri de yumuşak o da güzel. İncelememde bahsettiğim gibi titreşimli baş yastığı istemiştim ama bana normal olanı gelmişti. Mail atınca da sağ olsunlar benimle ilgilendiler ve istediğim yastığı kargoya verdiler. Büyük ihtimal o da pazartesi gelir. Fakat masaj özelliğinden çok büyük bir beklentin olmasın yani sadece titreşim veriyor. Henüz bir gıcırdama vb. şeyler görmedim. Ürün uzun kullanımlar için gayet iyi diyebilirim. Bence tek sıkıntısı kargo süresiydi fakat vaktim var dersen kullanılabilecek güzel bir oyuncu koltuğu.(bu arada kumaşı çok güzel fakat kedim biraz tırmalayabiliyor, çok yaramaz bir kedin varsa bu tür bir kumaşı tavsiye etmem).

Bugün 13.03.2023 ve titreşimli yastığım bugün elime ulaştı. Barkod numarası alıp elimdeki yastığı onlara iade edeceğim.

Son düzenleme:
Öncelikle ürünün en sevdiğim yanı oyun oynarken belimi yastığa yaslayabilmek. Çünkü önceden oyun oynarken belim bir süre sonra ağrımaya başlıyordu. Kol koyma yerleri de yumuşak o da güzel. İncelememde bahsettiğim gibi titreşimli baş yastığı istemiştim ama bana normal olanı gelmişti. Mail atınca da sağ olsunlar benimle ilgilendiler ve istediğim yastığı kargoya verdiler. Büyük ihtimal o da pazartesi gelir. Fakat masaj özelliğinden çok büyük bir beklentin olmasın yani sadece titreşim veriyor. Henüz bir gıcırdama vb. şeyler görmedim. Ürün uzun kullanımlar için gayet iyi diyebilirim. Bence tek sıkıntısı kargo süresiydi fakat vaktim var dersen kullanılabilecek güzel bir oyuncu koltuğu.(bu arada kumaşı çok güzel fakat kedim biraz tırmalayabiliyor, çok yaramaz bir kedin varsa bu tür bir kumaşı tavsiye etmem).

Bugün 13.03.2023 ve titreşimli yastığım bugün elime ulaştı. Barkod numarası alıp elimdeki yastığı onlara iade edeceğim.
Bu süreçte sizden ricam şunu sorabilir misiniz:
"Titreşimli boyun yastığı sonradan sipariş edilebiliyor mu, sonradan sipariş edildiğinde bir fiyat farkı oluşturuyor mu?"

Bu süreçte sizden ricam şunu sorabilir misiniz:
"Titreşimli boyun yastığı sonradan sipariş edilebiliyor mu, sonradan sipariş edildiğinde bir fiyat farkı oluşturuyor mu?"

E-posta olarak sordum onlara, cevap yazarlarsa iletirim. Fakat ben 189 lira verip ekstradan ekletmiştim. Sıfırdan alırsan fiyat ne olur bilmiyorum. Sana müşteri hizmetlerinin verdiği cevabı iletirim.

Bu arada attığım maile cevap verilmedi hâlâ. Sanırım elimde kalan yastığı hediye ettiler. 😃

Bugün yanıt vermişler maillerime, kargo şirketi bizzat gelip yastığı benden teslim alacak. Bir de @RedX, senin sorun için bizimle iletişime geçerse güncel fiyat bilgisi alabilir, şu an sitemizde tek olarak satılmamaktadır dediler.

Son düzenleme:
Hocam hala kullanıyor musunuz, memnuniyetiniz ne durumda?
E-posta olarak sordum onlara, cevap yazarlarsa iletirim. Fakat ben 189 lira verip ekstradan ekletmiştim. Sıfırdan alırsan fiyat ne olur bilmiyorum. Sana müşteri hizmetlerinin verdiği cevabı iletirim.

Bu arada attığım maile cevap verilmedi hâlâ. Sanırım elimde kalan yastığı hediye ettiler. 😃

Bugün yanıt vermişler maillerime, kargo şirketi bizzat gelip yastığı benden teslim alacak. Bir de @RedX, senin sorun için bizimle iletişime geçerse güncel fiyat bilgisi alabilir, şu an sitemizde tek olarak satılmamaktadır dediler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı