İnceleme EXVEGA Andromeda

Siyahını almayı düşünüyorum

Hawk, Zio, XDrive gibi markaların yakın fiyatlı koltukları daha alt seviyede, Andromeda bu fiyata en iyisi.
İsim yazdırma+Marka kaldırmayla 6,000 TL oluyor. Eğer değerse direkt alacağım, yıllardır bakkal sandalyesi ile idare etmeye çalışıyorum.

Hawk, Zio, XDrive gibi markaların yakın fiyatlı koltukları daha alt seviyede, Andromeda bu fiyata en iyisi.

Niyeyse alınca pişman olacaksınız gibi hissediyorum. Bence hiç almayın
Ben aldığım şeyden kolay kolay pişman olmam. Sadece monitörde oldum o da coil whine yapıyor diye.

İsim yazdırma+Marka kaldırmayla 6,000 TL oluyor. Eğer değerse direkt alacağım, yıllardır bakkal sandalyesi ile idare etmeye çalışıyorum.

O fiyata bence değmez, iyi hoş ama 5 bin TL üstünü biraz gereksiz görüyorum ben ama yine de dışarıda bir yerde denk gelirseniz deneyin, öyle karar verin.

Ben aldığım şeyden kolay kolay pişman olmam. Sadece monitörde oldum o da coil whine yapıyor diye.

İyi de ikisi farklı şeyler. Belki koltuk size rahat gelmeyecek, farklı sebepten dolayı sevmeyeceksiniz.

İmkanınız varsa deneyin. Exvega bazen mobilya fuarlarına katılıyor, ona benzer bir etkinlik bulursanız deneyebilirsiniz.

Hocam bence andromedanın fiyatı şu an çok çok uygun. kıyaslayabileceğimiz model örneğin xdrive kasırga şu an ortalama 9k.

15'li ve fab ile aynı segment bir ürün değil andromeda.

Hocam bence andromedanın fiyatı şu an çok çok uygun. kıyaslayabileceğimiz model örneğin xdrive kasırga şu an ortalama 9k.

15'li ve fab ile aynı segment bir ürün değil andromeda.

Muadillerine gore iyi olabilir ki oyle zaten ama 5 bin TL ustu koltuk icin gereksiz bana kalirsa. Yoksa tabii dediginiz gibi.

Dönüş yapıldı mı hocam? Bende bir sipariş oluşturmayı düşünüyorum.

Koltuk indirimde diyor 3 saati var. Sürekli olan bir indirim mi?
Dönüş yaptılar, özür dilediler, isterseniz değiştirelim falan dediler. Gerek yok dedim, kolçaktan rahatsız olduğumu söyledim. Bana eski kolçaktan göndereceklerini ve özür babında ayak uzatma modülü göndereceklerini söylediler. 1 haftaya yakın süre geçti hala göndermediler. Perşembe günü tekrar aradım bugün yarın gönderilecek dediler, bugün de gelen bir şey yok henüz elimiz boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…