Exynos 2400 S24+ üzer mi?

duck2wrt

Centipat
Daha fazla  
Dostlar son zamanlarda bu konudan kafam çok karıştı S24+ almayı düşünüyorum. 5 sene civarı kullanma fikrim var ama işlemci konusu kafama çok takıldı. Önceliğim kamera ve sosyal medya ama telefonun bazı sorunları varmış. 45k verip de sorunlu cizah almak istemem sonuçta amiral gemisi alacağız. Telefonun bulunduğu seviye nedir Android ve iOS bazında?

Ne gibi sorunları olduğunu söylemişler?

Isınma sorunu öncelikli işlemci konusunda. Harici olarak birkaç yerde kamera konusunda sıkıntılar okudum.

Oyunlarda 44-45 derecenin üzerine çıkmaz. Bu da normal. SD modeline kıyasla %17 daha hızlı bataryası tükeniyor. Kamera performansı da biraz geride SD modele göre. Güncelleme ile çözülebilir belki.

Dostlar son zamanlarda bu konudan kafam çok karıştı S24+ almayı düşünüyorum. 5 sene civarı kullanma fikrim var ama işlemci konusu kafama çok takıldı. Önceliğim kamera ve sosyal medya ama telefonun bazı sorunları varmış. 45k verip de sorunlu cizah almak istemem sonuçta amiral gemisi alacağız. Telefonun bulunduğu seviye nedir Android ve iOS bazında?
S24 kullanıyorum sorun yok mükemmel çalışıyor. Oyunlarda 45 dereceyi geçmez. Ki bu da normal

S24 kullanıyorum sorun yok mükemmel çalışıyor. Oyunlarda 45 dereceyi geçmez. Ki bu da normal.

Oyunlarda 44-45 derecenin üzerine çıkmaz. Bu da normal. SD modeline kıyasla %17 daha hızlı bataryası tükeniyor. Kamera performansı da biraz geride SD modele göre. Güncelleme ile çözülebilir belki.

Kamera seviyesini iPhone kaç bandında dersiniz önceliğim tamamen kamera ve sosyal medya oyun oynamam telefonda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı