S24 Exynos 2400 ile üzer mi?

Bahsettiğiniz ses OIS sesi muhtemelen. Bunu şikayet etmenin pek mantığı yok. Bu ses normal.

Konunuzu okudum ve ben de denedim. @hakancoskun'un cihazında daha fazla ses geliyor. Bu tür sorunlar Apple, Xiaomi ve Samsung gibi markaların hepsinde olur. Markalar asla kusursuz cihaz çıkartamaz. Milyonlarca cihazlar seri üretimden geçiyor ve sorunlu olanları elbet olur. Bir kullanıcı S24+ almış bir sitede gördüm hoparlör filtresi patlak. Yani normal bunlar.
THH beni haklı buldu ve talebim neticesinde cihaz yenisiyle değiştirildi. Değiştirilen cihazdan bu kadar ses gelmemekte, yani normal. Samsung'un bana çözüm sunmamasından dolayı memnun olmadım. Hakkımı arayarak buldum.

S24 kullaniyorum deneyimlerimi aktarayim. Gunu cikartamiyorum cunku telefonu yogun kullaniyorum. 1 kere %100 yapip sarji bosalttiktan sonra gece %30'a kadar dolduruyorum genellikle. Kameradan memnun degilim cunku kamera problemli. Yazilim guncellemesiyle cozulur de 2-3 guncelleme daha gerek gibi. Son gelen guncellemeyle biraz iyilesmis. Mobil veriyle normal kullanımda cok sıkıntı yasamadim ancak Snapdragon versiyonlara gore daha cok isindigi da gercek. Ekrani mukemmel guncellemeyle birlikte ekrandaki renk sorunlari da duzeldi. Wi-Fi ile kullandigimda normalden fazla isinma yasamadim. Telefonu uzun sure kullanmayacaksaniz gerek yok S24 almaya. Uzun sure kullanirim diyorsaniz 7 yil guncellemeden dolayi S24 alabilirsiniz. Degisim kampanyasi devam ediyorsa Samsung'un sitesinde ama sanirim bitecekti Subat aylarinin sonunda eski cihazinizi verip S24'u uyguna getirebilirsiniz ancak onun disinda S23 almak daha mantıklı. PUBG ve Genshin testi yaptim onlari atayim izleyin. Yalniz sunu soyleyeyim gereksiz zorladim PUBG testinde. Mobil veri ve internet paylasiminin yaninda full parlaklikta test ettim. Mobilde 45 dereceyi gordu PUBG oynarken ancak internet paylasiminda 48 dereceye kadar cikti ic sicakligi. 45 derece normal sayilabilir bence. Gereksiz bir isinma yok cok zorlamadikca. Yapmami istediginiz bir test varsa soyleyin yapayim. iPhone 15 alinabilir ancak duz model yerine bir onceki 14 Pro modeli daha mantikli. 2. el temiz ve uyguna 14 Pro bulursaniz her iki cihazdan da iyi olur. Sahsen 60 Hz ekrana ve telefotosuz bir cihaza o kadar para vermenin mantiksiz oldugunu dusunuyorum. 2024 yilinda oldugumuzu sayarsak ve Android sisteminin stabilite olarak cidden gelistigini de dusunursek iOS cihaz diye 15 almak mantiksiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam kamera düzeldi mi?

Merhaba, şu anda Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2020 yıllarımda falan almıştım artık daha fazla pahalanmadan telefon almak istiyorum. Aklımda asla Xiaomi yok büyük ihtimalle Samsung alacağım fakat iPhone 15 de aklımın bir köşesinde. Büyük bir telefon olsun istemiyorum onun için Plus modellerinden yana almayı düşünmüyorum tek çekincem Exynos. S23 de alıp geçebilirim fiyatı da uygun Snapdragon da var fakat 1 sene önceki telefonu da almak istemiyor gibiyim. Snapdragon 8 gen 2 ile Exynos 2400 arasında fazla fark var mı? Ya da genel anlamda S24 ile S23 arasında?

Bence uzmez ama eger celiskileriniz var ise S23 almanizi oneririm. 15'e bulasmayin sirf iOS diye 60 Hz cihaza 55.000 TL verilmez, artik duz seri iPhone alinmaz iOS aliskanligi disinda.

Hocam kamera düzeldi mi?

Benim telefon S24 bende kameranın pixelleri çok saçma sapan bozuluyordu ozellikle sosyal medyaya yuklerken ama 3 ay once falan olmustu bu bir daha rastlamadım Samsung'lar sosyal medyaya optimize edilmişti onunla ilgili yapay zekayla ilgili bir sorun vardi muhtemelen şu an yok o sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı