Ezan sesinden korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir dine saygısızlık yapamazsın. Adam dinine uygun olacak şekilde fikir belirtiyor arkadaş gelmiş "haha" atıyor. Nesi komik bunun?
Körü körüne inanmayın. Ben deistim ama koru körüne inanmıyorum. Bir mucize beni Müslüman yapmaya yeter.

Hiçbir dine saygısızlık yapamazsın. Adam dinine uygun olacak şekilde fikir belirtiyor arkadaş gelmiş "haha" atıyor. Nesi komik bunun?
Körü körüne inanmayın. Ben deistim ama koru körüne inanmıyorum. Bir mucize beni Müslüman yapmaya yeter.

Helal olsun hocam.

E tamam öyle olduğu için devlet laik zaten. Müslüman bir ülke demen hatalı. Nüfusun çoğunluğu müslüman desen anlarım orası doğru, kullandığın terim yanlış.
Devlet namaz kılar mı? Ya da kiliseye gider mi? Bu soruların cevaplarını bilmen gerekir diye direkt düz söyledim ama sen ve senin gibiler anlamamış. Ülke Müslüman derken devletin hukuki yapısından bahsetmedim ülke insanlarının inançlarından bahsettim.

Bende sabaha kadar uyumaz sabah ezanı okununca çok korkardım.Hatta araştırdım biraz cin musallat olmuş olabilir yazıyordu baya korkmuştum.Sonra baya araştırdıktan sonra bu durum çoğu kişide oluyormuş özellikle sabah ezanında.Yani normal bir durum kafana takmana gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı