Soğutucun yok ise bütçe el veriyorsa. MSI x570 Gaming Edge Wifi alabilirsin 1500 Lira civarı. Yanında 675 liralık Sıvı soğutma hediye ediyor. 850-900 Liraya üst seviye x570 sahibi olmuş oluyorsun. (Soğutucuya ihtiyacın yoksa satarsın)
Not: r5 3600 kullanıcısı olarak stok soğutucu önermem keza 80 85 C oluyor oyunlarda. Boşta 60 65-70 olarak değişiyor.
Sınırlı stok vs gibi şeyler yok dimi ? Çünkü şöyle bir yorum var bu doğru mu ?
Soğutucuyu MSI in kendisi veriyor. Aldıktan sonra ürün ile ilgili bilgileri MSI sitesine yüklüyorsun. Yaklaşık 2 3 ay sonra soğutucu adrese gelecek. Tabi sınırlı sayıda olacağı belirtilmiş.
Tamam itopya da şöyle yazıyor.
Sınırlı stok vs gibi şeyler yok dimi ? Çünkü şöyle bir yorum var bu doğru mu ?
Soğutucuyu MSI in kendisi veriyor. Aldıktan sonra ürün ile ilgili bilgileri MSI sitesine yüklüyorsun. Yaklaşık 2 3 ay sonra soğutucu adrese gelecek. Tabi sınırlı sayıda olacağı belirtilmiş.
Tamam itopya da şöyle yazıyor.
Bende kararımı verdim. İndirimle falan şu an 620 liraya MSI B450 Gaming Plus alabiliyorum. Önceki anakartımda 2 RAM slotu vardı ve bu yüzden sıkıntı yaşamıştım. Şimdi 4 RAM slotlu ve ATX almayı düşünüyorum.
OC yapmayı pek düşünmesem bile almışken bu konuda da ortalama iyisini almak bana mantıklı geliyor. Bir tık da görselliğinin olması kötü olmaz