Faceit görev yenilenme süresi

Eben(II)Oksit

Decapat
Arkadaşlar 2 gündür Faceit'ten CS:GO oynuyorum ve görevleri gördüm. Peki bu görevler haftada bir mi yoksa ayda bir mi yenileniyor ve Premium almak sizce mantıklı mı?

Görevler değişeli 3-4 ay oldu. Bu ayın başında değiştiğini ilk defa duydum. Bildiğim kadarıyla geri vermiyorlar.

Geçen ayın 30'unda bakdığımda görevim aynıydı dün bakdığımda değişmişdi arayüz görünüm görevler falan her şeyi değiştirmişler betaya testine dahilsiniz diye bir yazı vardı desteğe mesaj attım ancak 2 gündür hala cevap gelmedi.

Lig sıralamaları ve görevler, her ayın başında sıfırlar. Hangi gün ve ay aldıysan, gelecek ay aynı tarihte biter. Görevleri yapabilmek için, CS:GO değil Faceit Premium almalısın. Verilen görevler sabit kalır ve değişmez.
hocam görev bittikten sonra yeni gelicek görevin puanı yine diğer ayki görevin puanıyla aynı mı oluyor yoksa her ay puan değişiyor mu ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı