Bana .... Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar sitesinden benim kullandığım resimleri koyup bir ss attı. Acaba ihbar etmiş midir?Adam aletinin fotoğrafını liseli bir kıza göndermiş, senin olduğunu bilmese dahi böyle bir eylemde bulunacağını kanıtlamış. Kendisinin bu iğrençliklerinin ortaya çıkması pahasına seni ihbar edeceğini düşünüyor musun?
Bana .... Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar sitesinden benim kullandığım resimleri koyup bir ss attı. Acaba ihbar etmiş midir?
Yahu hatamın farkındayım diyorum hala alakasız cevaplar yazıyorsunuz. Amacınız ne?İşsizlik başa bela diyeceğim de senin ciddi sorunların var galiba.
Merak etme edemez. Adamın sana attığı resimler onu yakmaya yeter bile. Gözünü korkutmaya çalışmış anlaşılan. Korkma öncelikle. Yaş olarak ufaksın tahminimce. Ufak olduğunu düşünerektenBana .... Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar sitesinden benim kullandığım resimleri koyup bir ss attı. Acaba ihbar etmiş midir?
Teşekkür ederim bana yardımda bulunduğunuz için. Galiba beni korkutmaya çalışıyor engelledi beni. Diğer arkadaşlar da; ben hatamın farkındayım ve hala konuya ifade koymanız bir şeyi değiştirmeyecek.Merak etme edemez. Adamın sana attığı resimler onu yakmaya yeter bile. Gözünü korkutmaya çalışmış anlaşılan. Korkma öncelikle. Yaş olarak ufaksın tahminimce. Ufak olduğunu düşünerekten
1) 18 yaş altında isen durumu aileni anlatıp polise gidebilirsin. Tabi önce bir avukata danışmakta fayda var. Adamın yaptığu suç çünkü cezası olan da bir suç.
2) 18 yaş üstünde isen direk polise gidebilirsin. Durumu anlatabilirsin.
3) Hiç olayı büyütmeden "fake hesabı" silip önüne bakabilirsin. Sonuçta karşında ki her kimse gerçek kimliğini bilmiyor.
Boş yere korkma, olay büyüse bile sen belki para cezası alırsın ki o bile belki, ama o direk hapis cezası ile yargılanır. O yüzden seni korkutmak için yapıyordur ne yapıyorsa. Sahte hesabı silip önüne bakmak en güzeli. Bu da sana ders olsun bak, troll yapacaksan arkadaşların ile kalsın, olaylar büyüdüğü zaman içinden çıkılması zor hale gelebiliyor gördüğün gibi. Olan oldu artık, bu hatandan ders almaya bak.Teşekkür ederim bana yardımda bulunduğunuz için. Galiba beni korkutmaya çalışıyor engelledi beni. Ben hatamın farkındayım ve hala konuya ifade koymanız bir şeyi değiştirmeyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.