333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Geliştirilmesi Crytek, yayınlanması da Ubisoft tarafından yapılan oyun. 23 Mart 2004'de çıktı ve Far Cry serisi 20 yaşında. Bu oyun, o zamanlar için gerçekten devrim niteliğindeydi çünkü çok gerçekçi grafikleri vardı ve türünde ilk oyundu. O zamanların efsane oyun serisi 20 yaşında, şimdi her ne kadar kötü anılsa da o zamanlar için gerçekten efsane seriydi. Oyun kötü değil, aynı oyunu binlerce kez yaptıkları için oyuncular da haklı olarak sıkıldı. Konuya kaynak ve video ekledim. İsteyenler videosuna bakabilir ve değerlendirmeyi de o zamana göre yapalım, günümüze göre kıyas etmeyin. Efsane oyun serisi 20 yaşına basalı çok olmuş, sadece hatırlatmak istedim. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geliştirilmesi Crytek, yayınlanması da Ubisoft tarafından yapılan oyun. 23 Mart 2004'de çıktı ve Far Cry serisi 20 yaşında. Bu oyun, o zamanlar için gerçekten devrim niteliğindeydi çünkü çok gerçekçi grafikleri vardı ve türünde ilk oyundu. O zamanların efsane oyun serisi 20 yaşında, şimdi her ne kadar kötü anılsa da o zamanlar için gerçekten efsane seriydi. Oyun kötü değil, aynı oyunu binlerce kez yaptıkları için oyuncular da haklı olarak sıkıldı. Konuya kaynak ve video ekledim. İsteyenler videosuna bakabilir ve değerlendirmeyi de o zamana göre yapalım, günümüze göre kıyas etmeyin. Efsane oyun serisi 20 yaşına basalı çok olmuş, sadece hatırlatmak istedim. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç oynamadım desem.

3. oyunu günümüz için vasat, gerisi komple berbat olan bir seri. 1 de dönemi için sadece "grafiksel" olarak devrimsel yoksa baya sıkıcı bir oyun.

@LegendaryDevilHunter, türünde bir ilki yaptıkları için tuttu yoksa bu kadar tutabilecek oyun değildi. Oyun kendi içinde bile tekrara sarıyor.

3. oyunu günümüz için vasat, gerisi komple berbat olan bir seri. 1 de dönemi için sadece "grafiksel" olarak devrimsel yoksa bayağı sıkıcı bir oyun.

3.oyunun mekanikleri zamanının devrimiydi ki sonraki 3 4 oyunda aynı mekanikleri kullandılar. Beğenilmeyen, vasat bir oyun bu kadar oyun çıkarmaz üzerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı