Far Cry 3'te sürekli mermi bitiyor ve oyun tıkandı

Makaleler
1
Arkadaşlar benim oyunda maximum 50-60 mermi kapasitem var ve karşıma çıkan zırhlı düşmana 40 mermi değdiremezsem ölmüyorlar. Kampa sızıyorum 2 asker öldürüyorum mermim bitiyor 20 düşman aynı anda bana ateş ediyor ve ölüyorum. Üstelik oyunu kolay modda oynuyorum. Silahların hit-box'ı bozuk mermide değmiyor doğru düzgün.

2 silah taşımak için envanteri geliştirmem gerekliymiş. Böyle saçmalık mı olur, neyse madem geliştireyim zorunluysa dedim. Envanterdeki nesneleri geliştirmek için loot yapmam gerekliymiş. Loot yaptığım envanter dolduğu için diğer ve tüm envanterlerimi geliştiremiyorum. Karşıma keçi çıkıyor aha tamam şimdi gidip silah taşıma kapasitemi 2 yapayım diyorum. Bunda da loot yapma envanterim dolduğu için keçi derisini alamıyorum.

Oyunu 3-4 saat oynadım ve yavaşdan çıldırmak üzereyim. Map üzerinde dahi gezemiyorum her yer düşman kampı dolu ve bunları temizleyemediğimden dolayı.

Arkadaşlar benim oyunda maximum 50-60 mermi kapasitem var ve karşıma çıkan zırhlı düşmana 40 mermi değdiremezsem ölmüyorlar. Kampa sızıyorum 2 asker öldürüyorum mermim bitiyor 20 düşman aynı anda bana ateş ediyor ve ölüyorum. Üstelik oyunu kolay modda oynuyorum. Silahların hit-box'ı bozuk mermide değmiyor doğru düzgün.

2 silah taşımak için envanteri geliştirmem gerekliymiş. Böyle saçmalık mı olur, neyse madem geliştireyim zorunluysa dedim. Envanterdeki nesneleri geliştirmek için loot yapmam gerekliymiş. Loot yaptığım envanter dolduğu için diğer ve tüm envanterlerimi geliştiremiyorum. Karşıma keçi çıkıyor aha tamam şimdi gidip silah taşıma kapasitemi 2 yapayım diyorum. Bunda da loot yapma envanterim dolduğu için keçi derisini alamıyorum.

Oyunu 3-4 saat oynadım ve yavaşdan çıldırmak üzereyim. Map üzerinde dahi gezemiyorum her yer düşman kampı dolu ve bunları temizleyemediğimden dolayı.

Zorunlu değil ama geliştirmezseniz zor oluyor oyun ama ben o halde 4 kere bitirdim şu an 9. bitirişimi oynuyorum.

Karargahlardaki silah dolaplarından veya kasabalardaki silah dükkanlarından çantanızdaki ıvır zıvırları satsanıza? Veya direkt envantere girip, eşyalardan birinin üstüne gelip sağ alttan atmayı seçin.

Silah, mermi, envanter kapasitesi vs. her şeyi arttırabiliyorsunuz. Üretim menüsünü bi' kurcalayıp, alt menüler arasında gezerseniz görebilirsiniz. Bi' süreliğine güçlendirmeler için hayvan kovalamayı deneyebilirsiniz.
Güçlendirmeler için gerekli hayvanları nerede bulabileceğiniz radyo kulelerine tırmanıp haritayı açtıkça belli oluyor.

Onun dışında susturucu ve dürbün takabileceğiniz bi' saldırı tüfeği alırsanız iyi olur. Şu an alabileceğiniz en iyi tüfek herhalde MS16'dır. Yanına ileride Sniper olarak bi' M-700, hayvanlar için de Yay alın, tamam.

Ağır zırhlı elemanlara arkadan yaklaşırsanız kafadan vurarak indirebilmeniz lazım (en azından ilk adadakilere). Ya da bomba atın, 2 - 3 bombaya inmeleri lazım.
Her hâlükârda o elemanları en sona bırakmaya çalışın. Hikayenin ilerisinde ağır zırhlıları diğer düşmanlar gibi bıçakla öldürebilmenizi sağlayan bi' yetenek açabiliyorsunuz.

Karargahlara sızmadan/dalmadan önce yakınlardaki yüksek bi' yer(ler)den kamerayla ne kadar eleman işaretlerseniz temizlemesi o kadar rahat olur.

Son düzenleme:
Yok arkadaş bu oyun bana göre değil. 3 silah taşıma kapasitesi aldım. Mermi kapasitemi yükselttim gene kampları ele geçirirken mermileri tüketip ölüyorum. Ben 15 mermi atıyorum öldürdüğüm adamda 10 mermi geliyor. Sabit Crosshair olmaması çok sinir bozucu. Kendimi epilepsi hastası gibi hissettim.
10 yaşımdan bu yana Call of Duty - CS falan oynuyorum kampların yarısını bile ele geçiremeden kapattım oyunu. Güzel olan tek şey haritasıydı sanırım oyunun bırakıyorum burada. İyi ki satın almadım oyunu, ücretsiz dağıtılırken aldım. :/

Yok arkadaş bu oyun bana göre değil. 3 silah taşıma kapasitesi aldım. Mermi kapasitemi yükselttim gene kampları ele geçirirken mermileri tüketip ölüyorum. Ben 15 mermi atıyorum öldürdüğüm adamda 10 mermi geliyor. Sabit Crosshair olmaması çok sinir bozucu. Kendimi epilepsi hastası gibi hissettim.
10 yaşımdan bu yana Call of Duty - CS falan oynuyorum kampların yarısını bile ele geçiremeden kapattım oyunu. Güzel olan tek şey haritasıydı sanırım oyunun bırakıyorum burada. İyi ki satın almadım oyunu, ücretsiz dağıtılırken aldım. :/

Oyun aşırı kolay siz herhalde zor modda bitirmeye çalıştınız yoksa çok kolay ölüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı