Far Cry 5 Darboğaz Sorunu

• Konuyu başlatan AYAZZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.697

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Bazı oyunlarda darboğaz yaşarken bazılarında yaşamıyorum sorunu bir türlü anlayamadım. Far Cry 5'de örnek olarak böyle olmaktadır ayarlar ultradadır. Bunun haricinde mesela Rise of Tomb Raider'da arada olmaktadır. Yardımcı olursanız sevinirim.

far cry.jpg

Hocam Ekran kartı kullanımı fazla işlemci kullanımı düşük. Oyun detaylarını düşürerek işlemciye düşen yükü yükseltebilirsiniz. Ayrıca detaylı sistem özelliklerini belirtirseniz daha iyi bir yardım verilebilir.

CPU kullanımı %29'da iken GPU kullanımı %68'de. Darboğaz gözükmüyor, sadece ekran kartınız tam verimli kullanılmıyor. Sistem özellikleriniz nedir? İşletim sisteminiz güncel mi? Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi?

• ASUS PRIME B350 PLUS
  • AMD RYZEN 7 1700
  • ASUS GTX 1070 DUAL
  • GSKILL 16GB FLARE X DDR4 2400MHZ RAM
Sistem özelliklerim böyle ayarlar ultrada çözünürlük 1080 YouTube'dan izlediğim tüm videolarda daha yüksek FPS alıyorlar.
Windows 10 kullanıyorum güncel.
Orijinaldir.

Daha önceden bir bir sorununuz var mıydı? Bu ayarlarda işlemcinizin ekran kartını tam verimde çalıştırabilmesi lazım. Aldığınız günden beri mi böyle?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı