Primal alınır mı?
Çok sıkıcı, co-op modu da yok. Hani taş devrine merakın vardır, o dönemleri oynamak istersin alınabilir belki ama ben 2. saatte kapattım oyunu.Primal alınır mı?
Sanırım aynı oyunlar Gamebillet'te de indirime girmiş, oradan tercih edin derim sorunsuz bir alışveriş için.
Bazı arkadaşlar ödeme konusunda sorun yaşamışlar, sanırım bazı bankaların kartları geçerli değil. Bilhassa İş Bankası sıkıntı çıkarıyordu bana.Voidu'dan hiç sorun yaşamadım ben bu zamana kadar.
Oynanmaz ki oynanmaz diyoruz. Körü körüne neden savunduğunuzu da anlayabilmiş değilim. Far Cry 3 dışındaki diğer Far Cry serilerini oynamak için mantıklı sebep söyleyin, hak vereyim. 2013 yılında çıkan Far Cry 3 oyunu, her açıdan serinin altıncı oyunundan daha iyi. Bu adamlar 10 senede hiç mi yol kat edemedi? Evet, edemedi.
Bazı arkadaşlar ödeme konusunda sorun yaşamışlar, sanırım bazı bankaların kartları geçerli değil. Bilhassa İş Bankası sıkıntı çıkarıyordu bana.
Kime göre neye göre oynanmaz?
Alacaktım da siteyi ilk defa görüyorum açıkçası pek güven vermedi. Alacak olan varsa alabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.