Ne alakası var? Her sürüm sonuçta farklı değil mi? Şu an yaşadığım bir problemi bir sonraki daha güncel olan sürücüde gider miş olabilirler değil mi? Mantıken önce daha güncel sürücüyü yükleyip onu denemem gerekiyor, eğer aynı sorunu yaşarsam daha sonra eski sürücüleri denemem gerekiyor değil mi? Sonuçta bunların hepsi resmi ve bu karta uyumlu dağıtılan sürücüler. Neden önce daha güncel sürücü varken direk eski sürücüyü deneyeyim? Kafama göre herhangi bir kartın sürücüsünü yükleyip denemiyorum. Bu sürücülerin hepsi bu karta destek veren sürücüler. Her şey bir kenara zaten son mesajıma bakarsan önce daha güncel olan sürücüyü, olmazsa da daha eski sürücüleri yükleyip deneyeceğim dedim. Bence tam tersi sende bir anlama sorunu var önce kendine bak. Neymiş efendim sürücünün güncelliği arttıkça daha çok kasıp donacakmış
NVIDIA yazılımcıları enayi bir akıllı sensin, hadi işine güzel kardeşim...
Birçok farklı ekran kartı sürücüsü yükledim. Her yeni sürücü geldiğinde kurarım ve bir yıl öncesine kadar olan eski ekran kartı sürücülerine kadar denedim ama düzelmedi. Zaten bu sorunu yaklaşık iki haftadır yaşıyorum. Kısacası sorun ekran kartı sürücüsünde de değil. Başka önerisi olan varsa yazabilir.
Bu arada umarım donma kasma probleminden anladığın oyunun donması ve kasması değildir. Sorun farenin donup takılması oyunlarda hiçbir sorun yok. Sende öyle anlayacak bir potansiyel görüyorum umarım donma kasma artacak derken fareden bahsediyorsundur