Farklı Dairelerdeki İnternet Hızlarını Birleştirebilir miyim?

4K kesintisiz bir video izlemek mesela ?
Ya da oyunlarda 30-45 arası ping yerine 60-80 ping almak ?
1 saatte indirebileceğin bir oyun,film,dosyayı 3,4 saatte indirmek ?
Daha sayayım mı ?
Pingin hızla bir alakası yok. benim yaptığım gibi indirmelerinizi gece yaparsınız. 4k ya lafım yok benim 4k sistemi alacak param da yok.

Pingin hızla bir alakası yok. benim yaptığım gibi indirmelerinizi gece yaparsınız. 4k ya lafım yok benim 4k sistemi alacak param da yok.
Hocam ben de gece yapıyorum indirmeleri ama TV'de mesela 4k youtube'dan video izleyemiyorum allah'tan 2K ya yetiyor da iyi oluyor. Yoksa benim de sistemim 4k'yı sıkıntısız çalıştıramıyor Monitör'üm el vermiyor.

Turknet müşteri hizmetlerini ara. 2017 yatırım planları içinde sizin bölgeye fiberoptik döşenecekmiymiş bir öğren. Hiç değilse VDSL bile işini görür. Eğer böyle bir planları yoksa ve internet de sizin için mühimse taşınmayı düşünebilirsiniz. (y)

Turknet müşteri hizmetlerini ara. 2017 yatırım planları içinde sizin bölgeye fiberoptik döşenecekmiymiş bir öğren. Hiç değilse VDSL bile işini görür. Eğer böyle bir planları yoksa ve internet de sizin için mühimse taşınmayı düşünebilirsiniz. (y)
Net birşey söyleyen yok ki değişme olunca biz sizi arayacağız diyip duruyorlar.

Allah allah ben 16 Mbps hız alıyorum karşı komşuda 16 Mbps hız alıyor. Bu çıkışları ya da modemleri birleştiremez miyim ?

Yani birden fazla modemi aynı dağıtıcı başka bir alete(access point) bağlayan bir yol var mı ?
Böyle bir şey mümkün değil ADSL hat üzerinden alınabilecek en fazla hız 16'dır, bunları da birleştirme gibi bir şansın yok internet depolanan bir şey değil nasıl birleştiriceksin, zaten üç hattı tek modeme bağlayamazsın böyle bir modem yok eğer böyle bir şey olsaydı servis sağlayıcılar tonlarca para vererek o fiber yatırımları yapmazdı zaten.

4K kesintisiz bir video izlemek mesela ?
Ya da oyunlarda 30-45 arası ping yerine 60-80 ping almak ?
1 saatte indirebileceğin bir oyun,film,dosyayı 3,4 saatte indirmek ?
Daha sayayım mı ?
Pingin indirme hızınla hiçbir alakası yok ayrıca 4k ya ne gerek var 1080p makul bi görüntü bana kalırsa ben 100MBitle bile gidip 4k video açma gereği duymuyorum bir anlamı yok çünkü en fazla denemek için birkaç kez 8k açmışlığım var onun dışında 1080 den sonrası zaten insan gözünün net olarak ayırt edemeyeceği farklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle birşey mümkün değil ADSL hat üzerinden alınabilcek en fazla hız 16dır bunlarıda birleştirme gibi bi şansın yok internet depolanan bişey değil nasıl birleştiriceksin zaten üç hattı tek modeme bağlayamazsın böyle bi modem yok eğer böyle bişey olsaydı servis sağlayıcılar tonlarca para vererek o fiber yatırımları yapmazdı zaten.

Pingin indirme hızınla hiçbir alakası yok ayrıca 4k ya ne gerek var 1080p makul bi görüntü bana kalırsa ben 100Mbitle bile gidip 4k video açma gereği duymuyorum bi anlamı yok çünkü en fazla denemek için bikaç kez 8k açmışlığım var onun dışında 1080 den sonrası zaten insan gözünün net olarak ayırt edemiyceği farklar.
Edemeyeceği* Birkaç* öncelikle türkçemizi düzgün kullanalım. 4K video kişiden kişiye değişir. Eğer elimde açma imkanım olsa açarım neden açmayayım. 60 İnç bir televizyonda farkı gayet iyi ayırt ediyosunuz merak etmeyin.

Mac kullanıcısı iken bu işlemi "speedify" ile gerçekleştirmiştim. İlgili programı denemeni tavsiye ederim. PC desteği de vardır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı