Farklı Olmak, Farklı Düşünmek Suç mu?

Yer
KaPTaN LeVi
İngilizce kursuna gidiyordum. Öğretmene sizin söylediğiniz her şey doğru mu? Diye cevap verdim.:dikkatli: Bana kıl oldu bende kursu bıraktım. Sanki her söylediği düşünce doğru gibi söyleyip koyun sürüsü evet hocam deyince bana geldiler. Ben de dayanamayıp bunu söyledim. :sıkıldım:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer direk böyle sorduysan ayıp olmuş biraz. Öğretmen sonuçta İngilizce konusunda belli bir bilgi birikimi var. Farklı olmak suç değil de farklı olmak için farklı olmak yanlış.

Tek taraflı yorum yapmamak gerek, hak etmediği halde böyle bir şey söylemiş olma ihtimalini de değerlendirmek lazım. Hak ediyorsa da muhatabın direkt olarak öğretmen olmasın. Yanlış bir şey öğrettiğinden eminsen kurs yetkililerine şikayet et.

Tek taraflı yorum yapmamak gerek, hak etmediği halde böyle bir şey söylemiş olma ihtimalini de değerlendirmek lazım. Hak ediyorsa da muhatabın direkt olarak öğretmen olmasın. Yanlış bir şey öğrettiğinden eminsen kurs yetkililerine şikayet et.
Hocam çok ciddiye aldınız konu troll. :LOL::LOL: Hocaya da bir şey olacağını sanmam. Burası Türkiye küçük çocuğun dediklerini dikkate almazlar.

Trol konu açmam. Bence bir şey yapılacağını düşünmüyorum. Sonuçta biri gelir biri gider.

Hocam çok ciddiye aldınız konu troll. :LOL::LOL: Hocaya da bir şey olacağını sanmam. Burası Türkiye küçük çocuğun dediklerini dikkate almazlar.

:LOL: Benim konularım trol değil. Biz youtuber değiliz para kazanmak için clickbait yapalım. İngilizce kursunda yaşadığım bir olay. Sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı