Kibar, centilmen, efendi olmak suç mu serseri?!

Bu devirde bağıran haklı bunun örneklerini çok var bende. Yani sakinim herşeyi anlayışla karşılıyorum diye hep suçlu oluyorum (oluyoruz) şuan hayatımın bundan ibaret artık insanların normal ses tonu unttum sürekli tizleşmiş yüksek sesleri duyuyorum. Biraz konu dışı oldu ama anlatmak istedim özür dilerim.
Maalesef haklısın.

"Ülke olarak çok şey geçirdik. Dolayısıyla bu tip durumlar normal." diyenleri de var bunların. Yaşadığı olayı kendine kalkan edinip insanlara kötü davranmanın nedeni sayıyor kendince. En sevmediğim şeylerden. Sonra ailem bana sorar;" Neden dışarı çıkmayı sevmiyorsun; Neden asosyalsin?" Benim uçaklarım ve bilgisayarım var. Bir de sevdiğim var. Gerisine kim karışır efenim. "İnsanların insanlığı" ortada zaten. Teşekkürler ben almayım.

Ayrıca; Evde 2 kedisi olan biri olarak; Hayvanlar ile insanlar aynı seviyede olmalı. Zira genetiği insan olup da insan olmanın şerefine ulaşamamış varlıklar dolaşmakta aramızda. Bkz: Hayvanlara sebepsizce kötü davranan kişiler.
Serserilerin kol gezdiği sokaklarda bilgisayar başında oturmakta mantıklı geliyor bana şahsen.

Zaten olay tartışarak başladı. Sonra küfürler ve kavga...

Hayvanlara insanlardan daha çok değer veririm elimde değil.
Rahmetli bir kedim vardı bakmaya doyamazdım valla...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı