Farming Simulator 19 Ücretsiz Oluyor!

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 17.883
Acele etme, kütüphaneye attıysan sorun yok zaten bol bol oynarsın.

Bu arada bugün normal sürümünün yanında "Yakında" yazıyordu ve ücretsiz oldu akşamına. Şimdi platinium edition sürümünde "yakında" yazıyor. O da ücretsiz olur mu acaba ilerleyen günlerde:)
Lise öğrencisiyim il dışında okuyorum o yüzden acele ediyorum. Bence platinium sürümü paralı olur.

Acele etme, kütüphaneye attıysan sorun yok zaten bol bol oynarsın.

Bu arada bugün normal sürümünün yanında "Yakında" yazıyordu ve ücretsiz oldu akşamına. Şimdi platinium edition sürümünde "yakında" yazıyor. O da ücretsiz olur mu acaba ilerleyen günlerde:)
Platinum Edition ücretsiz olmaz, DLC'ler bedava olarak verilmez zaten. Daha hiç çıkmamıştır Epic Games'e.

Platinum Edition ücretsiz olmaz, DLC'ler bedava olarak verilmez zaten. Daha hiç çıkmamıştır Epic Games'e.
Belki de. Ara ara bakmak lazım ne olur ne olmaz. Steam'deki 100 TL'lik oyunu bedava verdiler, sağı solu belli olmaz bunların;)

Bence DLC kısmından para almak için böyle yaptılar.

sağı solu belli olmaz bunların;)
Anlık Epic Games;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki de. Ara ara bakmak lazım ne olur ne olmaz. Steam'deki 100 TL'lik oyunu bedava verdiler, sağı solu belli olmaz bunların;)
Steam'de ki 100 TL'lik oyun bedava vermelerini sebebi Epic Games'in daha çok kişiye ulaşması. Yoksa adamların "oyunculara bu oyunu hediye edelim. Sevinsinler." gibi bir düşüncesi yok. Böyle bedava oyun vermeseler Epic Games'i kim, neden indirsin? Fortnite vs. oynamayan birisi indirmez. Amaçları daha çok indirmeye ulaşmak.

Modları nasıl ekliyoruz?
Muhtemelen şimdiye kadar çözmüşsündür ama oyun içinde ana menüde modlar diye bir seçenek var, oradan dilediğin modu yükleyebilirsin. Orada olmayan ama çok işine yarayacak bir mod var, courseplay isminde, onu da mutlaka yükle. Youtube'dan arar bulursun nasıl kurulacağını, nasıl kullanılacağını.

Muhtemelen şimdiye kadar çözmüşsündür ama oyun içinde ana menüde modlar diye bir seçenek var, oradan dilediğin modu yükleyebilirsin. Orada olmayan ama çok işine yarayacak bir mod var, courseplay isminde, onu da mutlaka yükle. Youtube'dan arar bulursun nasıl kurulacağını, nasıl kullanılacağını.
Aynen çözdüm ilk eklediğim bariyer oldu. 😃 Ama oyundan çabuk sıkıldım. Tek başına zor oluyor. ( Simülasyon oyunlarını seven biriyim.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı