XENOARES
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
- Meslek
- Öğrenci
Herkese selamlar ve iyi sosyaller. Yeni monitör almak için gelişigüzel sitelere bakarken "Fast VA" yazısıyla karşılaştım. Technopat forumda yine gelişi güzel bir araştırma yaptım ve daha önce Fast VA panel ile ilgili daha önceden açılmış konu bulamadım ve açmak istedim. Hani VA panelin ne olduğunu biliyorum fakat Fast VA diye bir şey çıkmış galiba. Ya da ben ilk defa görüyorum. Şu anda piyasadaki kaliteli IPS monitörler gerçekten inanılmaz yüksek fiyatlara satılıyor ya da benim gördüğüm kadarıyla öyle. monitörü asıl kullanma amacım düşük ms ve yüksek Hz farkıyla rekabetçi oyunlarda düşmanı erken görmek. Saadete gelecek olursak nedir bu Fast VA panel? IPS panel ile farkı nelerdir? Almaya değer mi? Pişman eder mi? Aydınlatırsanız sevinirim. Baktığım ürünün linki: FAZEON X27F300 27" 300Hz 0.5ms FAST VA FHD HDMI*2+DP*2 RGB GAMING MONITOR - Fiyatı, Yorumları