Fatih Terim ile yollar ayrıldı

Koyu bir GS taraftarıyım ama bu her şey bir yere kadar, her güzel şeyin bir sonu vardır.
Fatih Terim tartışmasız Galatasaray tarihinin kurucusundan sonra gelen en önemli figürüdür. Sadece bununla da kalmaksızın şu ana kadar gelmiş geçmiş en başarılı, Avrupa arenasında en çok tanınan ve en çok örnek alınan Türk Teknik adamdır. Fakat her güzel şeyin de bir sonu vardır.
Sizlere bir soru sormak istiyorum, Fatih Terim görevi Tudor'dan aldıktan sonra hanginiz istisnalar hariç Galatasaray'ın planlı ve bilgili, topa hükmederek ve ne yaptığını bilerek oynayıp kazandığı maç hatırlıyorsunuz? Bir elin parmağını geçmez sanırım değil mi?
Çünkü Fatih Terim artık aklındaki oyunu sahaya yansıtamıyor, aklındaki oyunu oynatmaya yönelik aldığı topçuları tam anlamıyla doğru düzgün kullanamıyor. Bunun sebepleri tartışılır belki hoca formunda değildir belki artık yapamıyordur falan orasını bilemem. Fakat ya yardımcı ekibi? Size şu kadar söylüyorum ve lafımın da arkasındayım, şu an o yardımcı antrenörleri alın ve yerlerine beni koyun inanın çok daha faydam olur. Ben yardımcı antrenörlerin zerre faydası olduğunu inanmıyorum çünkü hiç biri modern futbol oynamaya yönelik en ufak bir fikir bile veremiyordur hocaya.
Zaten Fatih Terim, Tudor'un kurmuş olduğu ve gayet güzel, baskılı top oynayan kadroyu alıp şampiyon yapmadı mı? Ben 20 yıllık hayatımda Avrupa Ligi kazandığımız seneler hariç hiç bu adamın zor zamanlarda şampiyon yaptığını hatırlamıyorum. Hep hazır takımlarla şampiyon olduk ne bileyim Drogbalar ve Sneijderler, Melolar ve Elmanderler, Hagiler ve Şükürler, Prime Burak Yılmazlar falan.
Hoca artık bırakmalı çünkü bu takımın başında olduğu sürece bu böyle gitmez! Bize artık bu takıma bir oyun kimliği kazandırabilecek bir Teknik adam lazım.

Aslında, Avrupa da geçiş oyunu ile güzel yönetiyordu takımı. Anadolu takımları kaleye otobüs çektiği için, Süper ligde, pek bir başarı yakalayamadı.

Yapmayın ya gözünüzü seveyim, "dış mihraklar" gibi..
Hepsi doğru olsa bile kendi sahanda Giresun'a gol atamadın. Denizlispor'a diş geçiremedin.
Lütfen ama ya.. Ne hakemi... Futbolun F'si yok 2-3 senedir.
Ne hakemi demek tam bir saçmalık olur. Avrupa maçları dahil her maç için 1 tane aleyhimize hakem kararı atabilirim. Terim eskisi gibi profesyonel birisi olmayabilir fakat istifa etmesi gereken o değildi. Milyonluk oyuncuların boş kaleye top atamayıp, Terim'in istifa etmesi saçmalık. Avrupa'da yakaladığımız başarı zaten ayrı bir boyut, hepsi Terim'in sayesinde oldu. Lig'de başarı yakalayamadık diye de istifa etmesi saçmalık.

Ek olarak, en ufak başarısızlıkta hoca yemek dünyanın en garip şeyi bence.

Galatasaray vefasızdır Fatih Terim Galatasaraya çok şey kazandırmış ama son dönemde bizi mahvetti gitmesi gerekiyor. Geri gelmesin iyi bir hoca olarak anılması için artık bitti. Düzgün bir adam gelecek bu takımı toparlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bitmemeliydi. Nefret ediyorum şu kötü gün taraftarlarından. Abi her şeyden önce bu adam bizim efsanemiz sene sonuna kadar sabretseydik keşke. Hayır takımda ciddi sorunlu futbolcular var. Hakemler sadece Galatasaray alehine değil tarafsız olarak berbatlar. Böyle bi durumda fatura Fatih hocaya kesildi. Bir daha da gelmez yaşlandı. Yazık oldu. FATİH HOCAAMM NOLUR GERİ DÖNNN FATİH HOCAAMMM NERDEEEESİİİİİİİNNNNNN.

Ne hakemi demek tam bir saçmalık olur. Avrupa maçları dahil her maç için 1 tane aleyhimize hakem kararı atabilirim. Terim eskisi gibi profesyonel birisi olmayabilir fakat istifa etmesi gereken o değildi. Milyonluk oyuncuların boş kaleye top atamayıp, Terim'in istifa etmesi saçmalık. Avrupa'da yakaladığımız başarı zaten ayrı bir boyut, hepsi Terim'in sayesinde oldu. Lig'de başarı yakalayamadık diye de istifa etmesi saçmalık.

Tamam hakemleri konuşalım, haklısın.
Peki Gomis'i yollayıp, boş kaleye gol atamayan topçuları kim aldırdı? Terim kendisi kurmadı mı bu kadroyu? Milyonlarca para harcadık çere çöpe.

Koskoca Galatasaray, UEFA grubundan çıktı diye büyük başarı naraları atıyor ise biz bitmişiz zaten. Bu gruptan çıkmak olması gerekendi zaten. Olmayan şey yıllardır kötü futbol. Geçen sene o Beşiktaş şampiyon oldu ya, orada kökten bitmişti zaten.

Okan Buruk gelirse, her şey çok daha iyi olacaktır.

Böyle bitmemeliydi. Nefret ediyorum şu kötü gün taraftarlarından. Abi her şeyden önce bu adam bizim efsanemiz sene sonuna kadar sabır etseydik keşke. Hayır takımda ciddi sorunlu futbolcular var. Hakemler sadece Galatasaray alehine değil tarafsız olarak berbatlar. Böyle bi durumda fatura Fatih hocaya kesildi. Bir daha da gelmez yaşlandı. Yazık oldu. FATİH HOCAAMM NOLUR GERİ DÖNNN FATİH HOCAAMMM NERDEEEESİİİİİİİNNNNNN.
Allah Allah, utanmasan küme düşeceksin kaldı ki bu adam bizi ne zaman şampiyon yapsa hep hazır takımlarla şampiyon yaptı ben hiç böyle zor senelerde şampiyon olduğumuzu hatırlmıyorum?
Sorunlu dediğin futbolcular ise Arda Turan ve yaverleri kaldı ki onları da Fatih Hoca getirdi.
Hayır arkadaş 3 sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ne ambargo koyan Zidane bile ligde başarısız olunca istifa ediyor da Fatih Terim niye istifa edemeyecek? Koskoca futbol dünyasında bizim takımımıza başka hoca uyamaz mı?

Tamam hakemleri konuşalım, haklısın.
Peki Gomis'i yollayıp, boş kaleye gol atamayan topçuları kim aldırdı? Terim kendisi kurmadı mı bu kadroyu? Milyonlarca para harcadık çere çöpe.

Koskoca Galatasaray, UEFA grubundan çıktı diye büyük başarı naraları atıyor ise biz bitmişiz zaten. Bu gruptan çıkmak olması gerekendi zaten. Olmayan şey yıllardır kötü futbol. Geçen sene o Beşiktaş şampiyon oldu ya, orada kökten bitmişti zaten.

Okan Buruk gelirse, her şey çok daha iyi olacaktır.
İlla birisi gelecekse ben yabancı bir TD olmasından yanayım, mümkünse Alman olmasından yanayım.

Ek olarak, kim gelirse gelsin; en ufak başarısızlıkta istifa yaygaraları ortaya çıkacak. Türk futbolu tamamen bundan ibaret. Birisi başarısızlık gösterdiği vakit, istifaya çağır. O adamın bu sene değil de 3 sene sonra yakalayamayacağını nereden biliyorsun ?

Jurgen Klopp, Liverpool'a geldiği zaman senelerce başarı yakalayamadı fakat kimse Jurgen'i istifaya çağırmadı. Seneler geçti adam Liverpool'u neredeyse yenilgisiz birinci yaptı. Bana saçma geliyor istifaya çağırmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı