Favori alışveriş siteniz ne?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Yine bir sohbet edelim istedim, sizce en iyi alışveriş sitesi hangisi? Bana göre kesinlikle Amazon, üyeliğini zamlı fiyatıyla bile hak etmesi, aldığınız ürünün üstünden 2 ay geçse bile fiyatı düşerse size iade sağlaması (bazı ürünlerde), eksik bir şey olduğunda sorgulamadan geri bakiye vermesi, hızı, yurt dışından kolay alışveriş sağlaması ve bir sürü sayamadığım tonlarca şeyi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki Amazon. Amazon Türkiye'ye geldi geleli oyunu değiştirdi. Teslimat hızı, dikkati, prime ile sundukları ilk mesajda yazan arkadaşın dediği gibi zamlı fiyatına rağmen hak eder nitelikte.

Mesela Amazon'dan bir ürün alıyorsunuz. Birkaç gün sonra ürüne indirim geliyorsa firma size indirim kadar miktarı iade ediyor, aldığınız ürün ucuzladı bunu size iade etmek istiyoruz diyorlar siz durumu kabullenseniz de. Kaç kere yaşadım bunu.

Aliexpress. Tamam çoğu ürün gözüktüğü gibi gelmiyor, parasını veriyorsunuz gelmiyor ve birçok sorun yaşanabiliyor fakat her şey var. Çok saçma ve gerçekten işe yarabilen ürünlerin sayısı sonsuz. Gerçekten çok hoşuma giden bir platform. Ayrıca iade gibi işlemleri artık kolayca yapabiliyorsunuz yeni sistemle

Yine bir sohbet edelim istedim, sizce en iyi alışveriş sitesi hangisi? Bana göre kesinlikle Amazon, üyeliğini zamlı fiyatıyla bile hak etmesi, aldığınız ürünün üstünden 2 ay geçse bile fiyatı düşerse size iade sağlaması (bazı ürünlerde), eksik bir şey olduğunda sorgulamadan geri bakiye vermesi, hızı, yurt dışından kolay alışveriş sağlaması ve bir sürü sayamadığım tonlarca şeyi var.

N11 bana göre en iyisi, Hepsiburada falanda kullandımda pek beğenmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı