Fedora terminal düzgün çalışmıyor

Hep nedense karıştırıyorlar WM ile vmyi. Benziyorlar ama W ile v yi ayırt edebiliyorum. Neyse insanlık hali.
GNU işletim sistemi kullananlar genellikle pencere yöneticisine aşina oldukları için o yüzden sorun olmaz. Win kullanırken pencere yöneticisinin değişme durumu yok. Bu yüzden karışıyor.

GNU işletim sistemi kullananlar genellikle pencere yöneticisine aşina oldukları için o yüzden sorun olmaz. Win kullanırken pencere yöneticisinin değişme durumu yok. Bu yüzden karışıyor.
Aslında bende Fedora kullanıyorum ancak pek aşina olduğum bir konu değil açıkçası.

Genel olarak bana tüm o konfigürasyon ayarlarını düzenlemek çok zahmetli geliyor ne yalan söyleyeyim.

Bildiğim kadarıyla bspwm kolay kuruluyor ancak konfigürasyon yapılmaya ihtiyaç duyuyor. İnsanlardan gördüğüm kadarıyla tam bir sanat eseri oluyor gereken emek verilince.

ben "sudo dnf install neofetch" yazdığımda bir şey olmayıp hata veriyor?
Sudo komutunu girince sizden root şifresini girmenizi ister. Şifrenizi yazarken ekranda yazdığınıza dair bir işaret görünmez. Siz şifrenizi girip, enter tuşuna basın. Komut uygulanacaktır.

Sudo komutunu girince sizden root şifresini girmenizi ister. Şifrenizi yazarken ekranda yazdığınıza dair bir işaret görünmez. Siz şifrenizi girip, enter tuşuna basın. Komut uygulanacaktır.

O kadar cahil değilim 😀.

Kod:
sudo dnf groupinstall "Development Tools"
Geliştirici araçlarının hepsini kur, sorun çıkmasın:)

Sağ olun oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı