Gece gece nereden aklıma geldi
"Feminizm kocayı buluncaya, komünizm parayı buluncaya, ateizm uçak sallanıncaya kadardır."
Porçay bunlara iyi sövüyor 6:58 izleyin.
Hakkını savunmanın kadını erkeği olmamalı bence. Feminizm mevcut koşullar yüzünden ortaya çıkmış bir durum o sebeple bir şey diyemem ama özünde böyle oluşumları saçma buluyorum. Yani katılanları değil hakkını savunmayı cinsiyete dayayanları. Herkes birbirinin hakkını savunmalı bence. Ucu bana dokunmuyor diye gözmezden geldiğim şeylerin ucu bir gün bana da dokunabilir size de.
Kemalizmi savunanların da yarısından çoğu Kemalizmi bilmiyor zaten?Feminizmi savunanların yarısının feminizm hakkında bir şey bilmediğinden eminim.
Kemalizm olayı gerçek olmayan solcuların putlaştırması. Asıl gerçek Atatürk ilke ve inkılaplarıdır. Hiçbir şeyi yüce bir hale getirmeye gerek yok. Atatürk'ün mücadelesi zaten bu yöndeydi. Belirtmek istedim.Kemalizmi savunanların da yarısından çoğu Kemalizmi bilmiyor zaten?
Kemalizmi savunanların da yarısından çoğu kemalizmi bilmiyor zaten?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.