Feministler hakkında

Hakkını savunmanın kadını erkeği olmamalı bence. Feminizm mevcut koşullar yüzünden ortaya çıkmış bir durum o sebeple bir şey diyemem ama özünde böyle oluşumları saçma buluyorum. Yani katılanları değil hakkını savunmayı cinsiyete dayayanları. Herkes birbirinin hakkını savunmalı bence. Ucu bana dokunmuyor diye gözmezden geldiğim şeylerin ucu bir gün bana da dokunabilir size de.

20. yüzyıldan çıkmış bulunmaktayız. Hangi ülkede erkek-kadın eşitsizliği var ki artık (Orta Doğu ülkeleri dışında.)? Tamamen ideolojik, global medyanın oyuncağı haline gelmiş bir oluşum. Özellikle Türkiye'de ''Kadının beyanı esastır'' diye bir şey varken feminizm yapmaları saçmalık. Kadın cinayetlerini biz de biliyoruz herhalde. Durdurmak için ne yapacaklar, her erkeği 7/24 izleyecekler mi? Feminazi falan diyorlar da, Nazi'ler bile bunlardan daha iyidir en azından yaşama ihtimalin Yahudi, Çingene falan değilsen daha fazla. Bunlar direkt erkek varlığına düşmanlar.

Porçay bunlara iyi sövüyor 6:58 izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklı.

Hakkını savunmanın kadını erkeği olmamalı bence. Feminizm mevcut koşullar yüzünden ortaya çıkmış bir durum o sebeple bir şey diyemem ama özünde böyle oluşumları saçma buluyorum. Yani katılanları değil hakkını savunmayı cinsiyete dayayanları. Herkes birbirinin hakkını savunmalı bence. Ucu bana dokunmuyor diye gözmezden geldiğim şeylerin ucu bir gün bana da dokunabilir size de.

He bir de sözde Feminizm'i eleştiriyorum ayağına kadınlara saldıranların kadınlara karşı öz güven sorunları olduğu ve toplumun erkek tanımına göre onlara üstünlük sağlamak için bu çabaya girdiklerine eminim. Ezik büzük insanların feminizm üzerinden kadınları eleştirmesi acınası geliyor.

Boş bir ideoloji.
Bir şekilde gücün tadına bakan doymuyor, günümüzde ise coğrafyamızda erkek ezilirken pozitif kadın ayrımcılığı uygulanıyor.

İlerleyen 10 sene içerisinde muhtemelen bu tür akımlar tarihin bir köşesine kalkarken bu işle alakası olmayan kadınlar ve azınlıklar kötü etkilenecek.

İdeolojinin amacı insan eşitligi olmasına rağmen pozitif kadın ayrımcılığı isteniyor.

Aklı olan erkek evlenmesin, isterse çocuğu olsun yine evlenmesin.
İyi günler.

Kemalizmi savunanların da yarısından çoğu Kemalizmi bilmiyor zaten?
Kemalizm olayı gerçek olmayan solcuların putlaştırması. Asıl gerçek Atatürk ilke ve inkılaplarıdır. Hiçbir şeyi yüce bir hale getirmeye gerek yok. Atatürk'ün mücadelesi zaten bu yöndeydi. Belirtmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kemalizmi savunanların da yarısından çoğu kemalizmi bilmiyor zaten?

Bir şeyleri sorgusuz sualsiz fanatizmle savunan herkes o konu hakkında doğru düzgün bir şey bilmiyordur. Bu da ülkemizdeki ideoloji savunucularının yaklaşık olarak %80'ine (tamamen sallamasyon yüzde) tekabül ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı