Feminizm neden anaerkidir?

LonghornX6003

Femtopat
İyi Sosyaller. Feminizmin neden anaerki olduğunu anlatıyorum. Öncelikle feministler kadınların daha çok eziyet görmesinden dolayı onlara daha çok ağırlık verilmesini savunur. Ancak bu cahil insanlarda ayrımcılığa sebep olur. Eğer bunun yerine kadınları aşağılamayın, hepimiz eşitiz vb. şeyleri desek daha mantıklıdır. Çünkü bu tip insanlar düşünmezler, bunlara kolay yoldan anlatmak daha etkili olur. Zaten ismi de kadıncılık manasına geliyor ve ismi kadıncılık olan bir ideolojinin anaerkil olması kaçınılmaz. Sen madem eşitlikçisin niye kadıncı olursun ki abicim o zaman? Ayrıca radikal feministler erkek doğasını aşağılıyor ama ataerkinin yani patriarşinin temelinde şu yatıyor: Şimdi insanın yapısı kibirlidir, maalesef ki erkekler fiziksel olarak kadınlardan daha güçlü. Tabii erkekler de insan. Üstüne o kişi kötü bir erkekse maalesef ataerki kaçınılmaz oluyor. Eğer kadınlar erkeklerden fiziksel olarak güçlü olsaydı, o zaman da kadınlar erkekleri maalesef ki ezerdi yani anaerki olurdu. Bu da insanların ne kadar kafatasçı olduğunu gösterir. Ayrıca radikal olmayan feministler ve sol kesim aslında iyi niyetli ancak bunu yanlış pazarlıyorlar. Yani sen ataerkiyi bu cahil insanlara ismi kadıncılık olan bir ideolojiyle yıkamazsın. Sadece kadın versiyonunu yani anaerkiyi getirmiş olursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. Feminizmin neden anaerki olduğunu anlatıyorum. Öncelikle feministler kadınların daha çok eziyet görmesinden dolayı onlara daha çok ağırlık verilmesini savunur. Ancak bu cahil insanlarda ayrımcılığa sebep olur. Eğer bunun yerine kadınları aşağılamayın, hepimiz eşitiz vb. şeyleri desek daha mantıklıdır. Çünkü bu tip insanlar düşünmezler, bunlara kolay yoldan anlatmak daha etkili olur. Zaten ismi de kadıncılık manasına geliyor ve ismi kadıncılık olan bir ideolojinin anaerkil olması kaçınılmaz. Sen madem eşitlikçisin niye kadıncı olursun ki abicim o zaman? Ayrıca radikal feministler erkek doğasını aşağılıyor ama ataerkinin yani patriarşinin temelinde şu yatıyor: Şimdi insanın yapısı kibirlidir, maalesef ki erkekler fiziksel olarak kadınlardan daha güçlü. Tabii erkekler de insan. Üstüne o kişi kötü bir erkekse maalesef ataerki kaçınılmaz oluyor. Eğer kadınlar erkeklerden fiziksel olarak güçlü olsaydı, o zaman da kadınlar erkekleri maalesef ki ezerdi yani anaerki olurdu. Bu da insanların ne kadar kafatasçı olduğunu gösterir. Ayrıca radikal olmayan feministler ve sol kesim aslında iyi niyetli ancak bunu yanlış pazarlıyorlar. Yani sen ataerkiyi bu cahil insanlara ismi kadıncılık olan bir ideolojiyle yıkamazsın. Sadece kadın versiyonunu yani anaerkiyi getirmiş olursun.
Aslında toplum insanları cinsiyetine göre ayırmak yerine sadece insan gözüyle bakabilseydi. Çoğu erkek güç olarak kadınlardan daha güçlü ama yani 2026 yılındayız ve bu güç gösterisi niye yani şu an ki koşullarda kimse mağarada yaşamıyor, herkesin iyi olduğu alan çok farklı.

Feminizmi önceden desteklerdim ama artık içi boş bir kavram, amaçları çok fazla değişti toplumda kadın haklarına ve varlığına eşitlik istenirken şimdi siyasi figürlerin oyuncağı oldu, birazda erkek düşmanlığına kaydı ve bu da kötü bir şey amaç her zaman kadın ve erkeğin toplum içinde refah seviyelerinde, eşit haklarda kimsenin kimseyi ezmediği ya da üstünlük kurmadığı bir şekilde olmalı, zaten toplumumuz sosyal çürümenin dibini görüyor insanlar insanlığını kaybetti, ne kadar doğru dürüst insan olursan o kadar yalnızlaşıyorsun.

Feminist topluluklarının kadın cinayetleri olduğunda bunu duyurmasını seviyorum, kadın her zaman kadının yurdu olmalıdır bu inançla kendimi yetiştirdim, herhangi bu tarz olaylarda bende destekliyorum.

Güç konusuna gelirsek her erkek güçlü değil, her kadın da güçsüz değil, insan olduğumuz için hepimiz birbirimizden farklıyız, herkesin ilgi alanı ve hayat çabası farklı, spesifik olarak kendim üstünden gidersem çoğu erkekten daha güçlü sayılırım, kimine göre fiziksel kimine göre psikolojik kimine göre genel kültür vb. Bu böyle devam eder ama hayatım boyunca kimseyi ezikleyip aşağılamadım çoğu erkek güç konusunu ayrıcalık niyetine kullanıyor ve bunu çoğu alanda kadınlar üstüne kullanıyorlar, özellikle aile içinde ve iş ortamında. Genellikle güç gösterisi yapanlar topluma hiçbir faydası dokunmamış tipler oluyor, bu da can sıkıcı tarafı. Objektif olalım, birbirimizi yargılamayalım, kadının yetişemediği yerde erkek, erkeğin yetişemediği kadın devralmalı denklem bu kadar basit propagandalara kulak asmamak gerekir.

Aslında toplum insanları cinsiyetine göre ayırmak yerine sadece insan gözüyle bakabilseydi. Çoğu erkek güç olarak kadınlardan daha güçlü ama yani 2026 yılındayız ve bu güç gösterisi niye yani şu anki koşullarda kimse mağarada yaşamıyor, herkesin iyi olduğu alan çok farklı.

Feminizmi önceden desteklerdim ama artık içi boş bir kavram, amaçları çok fazla değişti toplumda kadın haklarına ve varlığına eşitlik istenirken şimdi siyasi figürlerin oyuncağı oldu, biraz da erkek düşmanlığına kaydı ve bu da kötü bir şey amaç her zaman kadın ve erkeğin toplum içinde refah seviyelerinde, eşit haklarda kimsenin kimseyi ezmediği ya da üstünlük kurmadığı bir şekilde olmalı, zaten toplumumuz sosyal çürümenin dibini görüyor insanlar insanlığını kaybetti, ne kadar doğru dürüst insan olursan o kadar yalnızlaşıyorsun.

Feminist topluluklarının kadın cinayetleri olduğunda bunu duyurmasını seviyorum, kadın her zaman kadının yurdu olmalıdır bu inançla kendimi yetiştirdim, herhangi bu tarz olaylarda bende destekliyorum.

Güç konusuna gelirsek her erkek güçlü değil, her kadın da güçsüz değil, insan olduğumuz için hepimiz birbirimizden farklıyız, herkesin ilgi alanı ve hayat çabası farklı, spesifik olarak kendim üstünden gidersem çoğu erkekten daha güçlü sayılırım, kimine göre fiziksel kimine göre psikolojik kimine göre genel kültür vb. bu böyle devam eder ama hayatım boyunca kimseyi ezikleyip aşağılamadım çoğu erkek güç konusunu ayrıcalık niyetine kullanıyor ve bunu çoğu alanda kadınlar üstüne kullanıyorlar, özellikle aile içinde ve iş ortamında. Genellikle güç gösterisi yapanlar topluma hiçbir faydası dokunmamış tipler oluyor, bu da can sıkıcı tarafı. Objektif olalım, birbirimizi yargılamayalım, kadının yetişemediği yerde erkek, erkeğin yetişemediği kadın devralmalı denklem bu kadar basit propagandalara kulak asmamak gerekir.

Ağzına sağlık kardeşim. Zaten feminizm en büyük fiyaskosunu isminden veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı