Fenerbahçe kader, Galatasaray liderlik sınavında

İşte gerçek Fenerbahçe bu. Gustavo sakatken, takımda topu tutan, el freni yok iken Fenerbahçe çok güzel bir hal alıyor. Meyer, mert de bruyne, irfan ve sosa orta sahasını korumalıyız.

İşte gerçek Fenerbahçe bu. Gustavo sakatken, takımda topu tutan, el freni yok iken Fenerbahçe çok güzel bir hal alıyor. Meyer, mert de bruyne, irfan ve sosa orta sahasını korumalıyız.

Bana birisi Twitter'da Gustavo olunca şöyle pozisyon üretiyoruz böyle pozisyon üretiyoruz neden Gustavo'yu eleştiriyosunuz el freni değil diyen bir arkadaş vardı. O arkadaş umarım maçı izliyordur.

Fenerliyim bu maçı alırız gibi duruyor. Galatasaray beraberliğine çok üzgünüm. Lokomotiv takımındaki oyuncu topu keserken kime kestiğini bilmiyor şansız bir top 3 kişinin içinden geçip gol oluyor. Ayrıca morutan ben ikinci yarı oyuna sürerdim. Benim çok beğendim diagne daha erken oyuna alırdım. Halil 35-40 metreden şut çekiyor. Penaltı notktasında pas atıyor. Vur şu topa arkadaş dışarı çıkıyorsa çıksın. Feguli golü güzel. 1 gol attı 1 gol kaçırdı. Yazık oldu. Gruptan çıkarız ama son 2 maç stratejik olarak tansiyon yükselir. Lokomotive 2 puan bıraktık.:(

Fenerliyim bu maçı alırız gibi duruyor. Galatasaray beraberliğine çok üzgünüm. Lokomotiv takımındaki oyuncu topu keserken kime kestiğini bilmiyor şansız bir top 3 kişinin içinden geçip gol oluyor. Ayrıca morutan ben ikinci yarı oyuna sürerdim. Benim çok beğendim diagne daha erken oyuna alırdım. Halil 35-40 metreden şut çekiyor. Penaltı notktasında pas atıyor. Vur şu topa arkadaş dışarı çıkıyorsa çıksın. Feguli golü güzel. 1 gol attı 1 gol kaçırdı. Yazık oldu. Gruptan çıkarız ama son 2 maç stratejik olarak tansiyon yükselir. Lokomotive 2 puan bıraktık.:(

O kadar pozisyona girip golü 5'e 2 yakaladığın pozisyonda bulmak bitiricilik konusunda kötü olduğunu gösteriyor.

Gruptan %90 ihtimalle çıkamayız.

Gruptan çıkmamız için Lazio ve Marsilya'nın, Moskova'yı yenmemesi gerek ki bu da çok zor bi ihtimal.

Üstüne bizim ikisiyle beraber, berabere kalmamız gerek. Çok çok uzak ihtimal yani.

Fenerbahçe 3 atmış, Galatasaray berabere kaldı.
Fena değil Galatasaray da alsaydı harika olurdu.
Bu yıl gayet iyi gidiyoruz, umarım mutlu bitiririz...

Gruptan %90 ihtimalle çıkamayız.

Gruptan çıkmamız için Lazio ve Marsilya'nın, Moskova'yı yenmemesi gerek ki bu da çok zor bir ihtimal.

Üstüne bizim ikisiyle beraber, berabere kalmamız gerek. Çok çok uzak ihtimal yani.

Sen bu kadar negatif düşünürken başka düşünmediğin bir durum var. İki takımı yenersek çıkıyoruz.

Sen bu kadar negatif düşünürken başka düşünmediğin bir durum var. İki takımı yenersek çıkıyoruz.
Lazio ve Marsilya'yı yeneceğimizi düşünecek kadar psikolojin varsa helal olsun hocam, bende yok çünkü o psikoloji.

Şu an ikisinin maçını izleyip de bakabilirsin yenebilir miyiz, yenemez miyiz :D.

Bak aslında @emircanunlts düşüncesi çok doğru. Çünkü Lazio ve Marsilya zor takımlar ve buradan 2 beraberlik çıkartması bile çok zorken nasıl galip gelecek. Hem emin ol bu beraberlik takımın moralini de bozucak. Hem takımlar zor hem moralsiz çıkıyoruz siz bu maçlara nasıl direkt 2 galibiyet yazabiliyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı