Gol attıktan sonra geriye yaslanma olayı büyük zaaf zaten ama önümüz açık, hayırlısı.Bu ülkede ölüm grubu diye adlandırdığı grupta lider olduğunu unutuyorsun bence. Şu kuralar çekildiği zaman biri bana Galatasaray lider olur abi deseler gülerdim. Ben ben fikrimi söyleyeyim. Galatasaray bu akşam kazanıyordu. Ne zaman kazanıyordu biliyor musun? Feghouli çıktı. Terim çizgi defans blok yapın dedi. Takım geriye yaslandı. Gol oldu. İyi oynayan takıma müdahale etme arkadaşya. Kazansakta kaybetsekte buradayız. O gün gelince yeniden yazışırız dostum.
Marsilya yı elimizden Fransa'da kaçırdık.41.dakika da Kerem'in şutu gol olsa başka olurdu. Bir payet bir tane cengiz ünder iyi topçuları var. Onun dışında marsilya büyütecek bir şey yok. Lazio maçını burada hep baraber seyrettik biraz becerikli olsa cim bom kendi gol atardı. Ne deyim izleyim görelim. Fenerbahçe'min sağı solu belli olmuyor. Galatsaray tempolu oynuyor gol bulur bulamaz bir şey diyemem. Beşiktaş'tan zaten ümidi kestik. Beşiktaş'ın şampiyon olması hata![]()
Daha bu başarının yanına yıllardır bir Fenerbahçe bir Beşiktaş olarak yaklaşamadık.
Bunların dışında kendi ülke futbolunla alakalı pozitif düşün.
Fenerbahçe olarak kadromuz yıllar boyunca yıldızlar topluluydu ama başarılı olamadık. Sen bütçe olarak futbola bakıyorsan. Galatasaray UEFA ve süper kupa aldığı dönemdeki kadroya bakarsan ne Arsenal'den ne de Real Madrid'ten daha iyi bir takım değil. Ama isteği, enerjisi o günkü futbol oyunu takımlardan daha yüksekti.
Rica edersem 2012/2013,2015/2016 ve 2016/2017 sezonlarına bakar mısınız?
Ülke puanında 18. sıradayken(ki 18.'liğe de daha dün geçtik)bu durumda nasıl pozitif düşünebilirim. Bir de pozitif düşünmek hataya sürükler. Sen maçta muhteşem oynarsın, ama 1 pas hatasından gol yersin ama maçı 5-1 kazanırsın. Güzel oynadık ve sadece basit bir hatadan gol yedik gibi pozitif düşünürsen öbür maçta gelirler sana 80'de senin pas hatanla gol atar 1-1 alıp gidersin. Pozitif düşünmek futbolda teknik direktör gözünde hataya yol açar.
Tam da bahsettiğim şeyi söylemişsin. O dönemdeki oyuncuların hırsı bu dönemdeki oyuncuların hırslarıyla aynı değil. Buna taraftarda girer. Eskiden spikerin sesini bastıran taraftarlar şimdi bir kedi miyavlasa sesi duyulcak hale geldi.
Senin saydığın sezonlara bakmayacağım. Bir UEFA finali oynayan başka bir Türk takımı var mı? Yok. UEFA kupasının başarısının yanına yaklaşmak budur. Yok yarı final oynadık. Yok çeyrek final oynadık. Yok zico ile çeyrek finale çıktık. Hayatımızda yaptığımız en büyük başarı kupa almaya yaklaşırken finallerde elenmeyi başarı saymak. Var UEFA kupamız yok. Bu kadro UEFA kupası alır mı? Alır tabii ki de. Bu oyuncuların isteğine bağlı antrenör yönetim hepsi. Tabii o zamanlarda cim bom da hagi gibi büyük oyuncu vardı. Hiçbir şey imkansız değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.