Feshedilen İstanbul Sözleşmesi

Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle 20 Mart gecesi feshedilen İstanbul Sözleşmesi hakkında bilgilendirici bir video. Tuhaf, sözleşmeyi yürürlüğe sokan ilk ülke ve bu sözleşme fikrinin kıvılcımını çıkaran ilk ülke bizdik. Cumhurbaşkanının kendi kendine bunu feshetmiş olması çok korkunç bir olay, anlayana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LGBT'yi desteklememe rağmen artık rahatsız oluyorum. Özgürüz deyip Taksim'in ortasında çıplak şekilde eylem yapanlar kadınlar, her tarafta LGBT propagandalığı görmek, "dünya Kadınlar Günü"nde bile LGBT'yi konu etmek. Yani haklı olmak için yaptıkları şeylerle haksız duruma düşüyorlar.

Hocam, aynı şekilde bende rahatsız olmaya başladım. Tamam, LGBT olabilirsiniz ama her yerde niye göze sokuyorlar? Kendi hallerinde bu şekilde olsa kimse rahatsız olmaz. Sizin dediğiniz her yerde LGBT propagandalığını geçtim, daha geçen oyun oynarken bile takma adını LGBT koyanlara rastladım. Her yerde görmek aşırı rahatsız edici oluyor.

LGBT ve feminaziler ağlıyor :).
Kadınlara soykırım yapacaklar, bütün kadınlar silahlansın savaşa giriyoruz (!).

Onlar yakında birbirlerini yiyecekler zaten. Türkiye'de hissedilmese de global olarak böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı