FH5 görüntü kalitesi için DLAA vs DLSS

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ben FH5'te görüntü kalitesini arttırmak için hangisini açmalıyım? DLAA mı DLSS mi? Ekran kartım 3080 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS görüntü kalitesini artırmaz aksine native çözünürlüğü düşük tutup yazılım ile çıktı görüntüsünü yükseltir.

DLAA ise yapay zeka ile kenar yumuşatma tekniğini ileri seviyeye taşıyor daha önce denemedim sonuçlarını bilmiyorum.

Size tavsiyem DSR açmanız olacaktır, bu sayede DLSS'in tam tersi olarak yüksek çözünürlüğü render edip monitörünüzün çözünürlüğüne indirirek daha kaliteli görüntü almanız mümkün.

DLSS görüntü kalitesini artırmaz aksine native çözünürlüğü düşük tutup yazılım ile çıktı görüntüsünü yükseltir.

DLAA ise yapay zeka ile kenar yumuşatma tekniğini ileri seviyeye taşıyor daha önce denemedim sonuçlarını bilmiyorum.

Size tavsiyem DSR açmanız olacaktır, bu sayede DLSS'in tam tersi olarak yüksek çözünürlüğü render edip monitörünüzün çözünürlüğüne indirirek daha kaliteli görüntü almanız mümkün.

1685742370131.png

Bunlar var hocam.

DSR drivera entegre hocam oyun içinden açamazsınız. DLSS'de kapatın dediğim gibi eğer tatmin edici fps alıyorsanız.

DSR drivera entegre hocam oyun içinden açamazsınız. DLSS'de kapatın dediğim gibi eğer tatmin edici FPS alıyorsanız.

Monitör 1080p ve açtım ama aktif ediliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı