Fiat arabalar kötü mü?

Benim merak ettiğim bir şey var bazıları Fiat teneke diyen var bazıları orta sınıf arabası diyen var sanki bana göre orta sınıf arabası gibi geliyor ve malum dünyada en pahalı araba olan ülke zaten Türkiye maalesef...
Yeni Fiat arabalar size göre nasıldır?

Fiyat performans olarak bakacaksak gayet iyi Dacia çöpüne para vereceğime Fiat alırım.

Arabaları sadece boyut segmentlerine değil fiyat segmentlerine göre de düşünmek lazım. Fiyat segmentine baktığımızda çoğu aracı düşük bütçe sınıfına giriyor, o fiyata da ancak bu verilebiliyor işte. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Fiat'ı gidip bir Mercedes ile kıyaslarsan kötü dersin, benzer fiyat segmentindeki araçlarla kıyaslarsan normal dersin. Fazlası ya da azı yok, fiyatı neyse arabaları da o işte.

FİAT (Fakir İnsanların Araba Tercihi) 😊

Şaka bir yana aracı kötülemeyi neye göre yapacağız? Sonuçta şuan 154bin TL olan Egea'dan daha ucuz Fiata göre C (bana göre B+) sıfır araç yok. 154 bin liralık aracı gidip 250 bin liralık başka bir C segment ile karşılaştırarak Egea kötü demek pekte doğru olmuyor. Ben ucuza sıfır araba istiyorum ve en az 4-5 sene masrafsız binerim, özelliği, yol sesi, rüzgar sesi vs çokta önemli değil diyorsan gayette alınabilecek bir araba.

Modeline göre değişiyor, Punto hariç çok iyi araçları var. (Punto'nun kaza anındaki durumu güven vermiyor.)
Ben 500 serisi aldım, aile aracı değil fakat böyle keyifli bir araç daha sürmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı