Fiat Egea Android Auto telefonu görmedi

zehirrrrr

Decapat
Daha fazla  
Yeni aldığım araç olan Fiat Egea'ya ilk defa Android Auto'yu bağlamak istediğimde bağlantıyı gerçekleştirdim fakat ikinci kez bağlantıyı gerçekleştirmek istediğimde aracım telefonumu görmedi telefonum üzerinden USB hata ayıklama ayarını açıp kapattım. Yine de bir değişiklik olmadı çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Yeni aldığım araç olan Fiat Egea'ya ilk defa Android Auto'yu bağlamak istediğimde bağlantıyı gerçekleştirdim fakat ikinci kez bağlantıyı gerçekleştirmek istediğimde aracım telefonumu görmedi telefonum üzerinden USB hata ayıklama ayarını açıp kapattım. Yine de bir değişiklik olmadı çözümlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Telefonun görünebilirliğini kontrol edin.
Belki kapalıdır.

Araçtan kayıtlı cihazı sildiğin zaman o zaman düzelir. Bir de telefona hem akıllı saat ya da başka bir şey tanımlı ise karışıyor. Toyota Corolla da bu şekilde yapınca düzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı