Fiat Egea iyi midir?

Arkadaşlar İstanbul içinde kullanacağız aile arabası olacak öyle çok hız yapmayacağız. Babam ben falan ise gidip gelmek, arada bir gezmek için bir de yazın Max 2 defa uzak yol (Balıkesir'e gitmek) yapacağım.
Hepiniz kötü demişsiniz. Sizin onerebileceğinız araç var mı? Bütçe 600.000
Kriterler
Sedan
km si düşük olsun
Hasarsız boyasız olsa ( az boyaya kabul)
Park sensörü, kamerası falan olursa da güzel olur.
bu arabanın 1.3 veya 1.6 nin linklerini atabilirmisiniz veya başka arabaların işte olduğum için arastırma yapamıyorum link atarsanız çok güzel olur.
Hocam bende var 1.4 Egea 2021 model fiyatına göre gayet tatmin ediyor. Ben şehir içi 6.5-7.5 arası yakıt tüketimi yaşıyorum. Uzun yola da gittim 180-190 rahat görüyor. Rampada vs de hiç kalmadım o konu biraz şoförlükle de alakalı 😀 yağ vs bakımdan bakıma ekleniyor ben 50k km de aldım şuan 65km de bu süreçte yaşadıklarım bunlar tabi kide güçlü bir arabadan buna geçince biraz garip gelebilir ama diğer 1.4 atmosferik benzinli araçlar neyse bu da o çok şey beklememek lazım 2006 2007 model arabalara bu paraları istiyorlar modelli iyi bir araba bana yine olsa yine alırım. Çoğu kişi sosyal medyadan ordan burdan görüp araç hakkında yorum yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı