Altyapı Superonline fiber ve Türk Telekom VDSL2. 200 TL aşmayacak. Taahhüt sorun değil. Ping olmasın. En az 5 Mbps upload, 20 Mbps download.
TürkTelekom almaktansa Superonline alsın hocam.Superonline olmamalı kesinlikle Düşmanıma bile önermiyorum.
Şu konu ve konu içerisindeki konular fazlasıyla yardımcı olacaktır.
Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyor
Adamın başını yakmayalım. Saç baş yoldurur Superonline.TürkTelekom almaktansa Superonline alsın hocam.
Ben 2 yıl kadar Superonline ve TV+ kullandım bi sıkıntı yaşamadım.Adamın başını yakmayalım. Saç baş yoldurur Superonline.
2 yıl sözleşmem var 1 yıldır çekiyorum daha 1 yıl çekeceğim.
Ben detaya girmedim ama söylenildiği gibi bölgeden bölgeye değişir ama nelerin değişip değişmediğine dikkat edilmesi gerekiyor. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim Superonline da değişmiyor pişman eder etme olasılığı çok yüksek.
Dört dörtlük internet servis sağlayıcısı yok bilinen kronik sorunlara ek olarak Superonline da ciddi şekilde sansür engelleme bant genişliği daraltması vs gibi sorunları var.
Bana göre Superonline tüplü ferrari.
TTnet vdsl 35/5 kullanırken özgürdüm rahattım bağlantı ping sorunların yoktu. Superonline a geçtim sözde
uçuyor kaçıyor speettestlere göre vs yersen.Steam oyun yani yurtdışı bağlantıları patates.
Ben kullanıcı olarak uyarımı yaptım gerisi sizde. Ha bu arada bu bahsettiğim sorunlar halen daha güncel yani var az önce verdiğim link çok değil 5-10 gün öncesine ait.
Şu anda Superonline kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.Superonline olmamalı kesinlikle Düşmanıma bile önermiyorum.
Şu konu ve konu içerisindeki konular fazlasıyla yardımcı olacaktır.
Fiber internet bağlattıktan sonra mermiler gitmiyor
Ben kullanırken benimde bir şikayetim yoktu.Şu anda Superonline kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.